KANAL D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar, 18 sezondur aralıksız sürdürdüğü macerasına hız kesmeden devam ediyor. Rıza Baba ve ekibi, suçluları yakalamak için kıyasıya bir mücadele içinde. Diziye yeni katılan isimlerle Cuma akşamlarını renklendirmeye devam eden Arka Sokaklar, geçtiğimiz hafta yeni bölümüyle ekranlara gelmeyince izleyiciler, "Arka Sokaklar 680. bölüm ne zaman? Ne zaman sezon finali yapacak 2024?" sorularını sormaya başladı.

Arka Sokaklar dizisinin heyecanla beklenen 680. bölümü ve sezon finali, 28 Haziran Cuma günü saat 20.00 itibariyle KANAL D ekranlarında olacak. Sezon finalinde yaşanacak sürpriz gelişmeler ve çarpıcı olaylar, izleyicileri yine ekran başına kilitleyecek. Dizi, her zamanki gibi suçla mücadelenin yanı sıra, karakterlerin kişisel hikayeleriyle de derin bir izlenim bırakmayı amaçlıyor.

Sezonun bu son bölümünde, ekip üyelerini ve izleyicileri nelerin beklediği büyük bir merak konusu. Arka Sokaklar'ın sezon finalinde, dizinin sadık izleyicilerini şaşırtacak bir dizi gelişme yaşanacak.