1. Haberler
  2. Teknoloji Haberleri
  3. Uzun Süredir Telefon Piyasasından Uzak Kalan Asus Geri Dönüyor!

Uzun Süredir Telefon Piyasasından Uzak Kalan Asus Geri Dönüyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bir dönemler özellikle de telefonların da oyuncu telefonlarına dönüştüğü döneme damgasını vuran Asus markasının Zenfone modeli tekrar gündeme geliyor. Yeni çıkaracağı ve oldukça iddialı olduğu telefonla adeta oyuncuları ekran başına çekmeyi hedefliyor. Zenfone 12 Ultra olarak duyurulması beklenen cihazın daha şimdiden IMEI veri tabanında göründüğü ortaya çıktı.

Amiral gemisi modeli olarak belirlediği Zenfone modelinde çalışmaların hızlandığını net bir şekilde söyleyebiliriz. IMEI veri tabanında anlık olarak görüntü vermiş olması ise bizlere çok yakın bir süre içinde piyasaya sürüleceğini bilgisini veriyor.

Asus Zenfone 12 Yeni Detaylarıyla Geliyor!

Pek çok kullanıcı tarafından merakla beklenen yeni model Zenfone telefonlarında hangi özelliklerin olacağı da akıllarda sor işareti bırakıyordu. Yapılan açıklamalar ve telefon hakkında sızdırılan bilgilere göre ise modelin Ultra etiketi ile bizleri karşılayacağı bilgisi erişti. Daha önceden de bildiğimiz ve özellikle de mobil oyunlarda göstermiş olduğu performansla tanınan Asus Rog Phone modelinin 9. serisine benzer bir cihaz olmasını bekliyoruz.

Modelin özellik olarak da Asus Rog Phone modelini aratmayacağı ve sadece tasarım anlamındaki ufak farklılıklarla bizleri karşılayacağını söyleyebiliriz. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 4 yonga setiyle gelecek olan modelde 12 GB ile 16 GB arasında bir RAM kapasitesi olmasını bekliyoruz. Tabi ki yeni çıkacak olan model ile pek de fazla bir özellik bilinmiyor. Fakat yine de ilerleyen günlerde daha fazla fikir sahibi olmamız muhtemel görünüyor.

Bilgisayar Piyasasının Lideri Asus Markasından Telefon Alınır mı?

Daha önce piyasaya sürdüğü bilgisayarlar ve son teknoloji ürünleri ile dikkat çeken Asus, daha çok monitör sektöründe tercih ediliyor. Bir dönem çıkardığı oyuncu telefonları ile de iddiasını korusa da bu alanda oyuncuların tercihi olmuştu. Oyuncu telefonların işlemci ve RAM odaklı olarak iddialı olan Asus markasında yüksek kalitede oyun oynamak isteyenler için tavsiye ediliyor.

Uzun Süredir Telefon Piyasasından Uzak Kalan Asus Geri Dönüyor!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!