Uzun Pil Ömrüne Sahip En İyi 4 Dizüstü Bilgisayar Arasından Size En Uygun Olanı Bulun

uzun-pil-omrune-sahip-en-iyi-4-dizustu-bilgisayar.jpg

Uzun pil ömrüne sahip dizüstü bilgisayarlar seçmek, ister iş ister eğlence amaçlı olsun, sürekli kullanan kişiler için kritik öneme sahiptir. Siz de bu özelliğe sahip olan bir bilgisayar arıyorsanız Asayiş Haber olarak sizler için listelediğimiz 13 saatten fazla dayanan bataryaya sahip cihazlara göz atın.

Lenovo Yoga 9i

Lenovo Yoga 9i, işlemcisiyle bilinen uzun pil ömrüne sahip bir dizüstü bilgisayardır. Özelliklerle dolu olan bu dizüstü bilgisayar, 11. nesil Intel Evo i7 CPU, 16 GB RAM ve 512 GB SSD’ye ev sahipliği yaparak projeler, web’de gezinme ve eğlence gibi günlük aktiviteler için daha fazla güç ve depolama alanı sağlar. Bu laptopun öne çıkan özelliği, şarj etmeyi düşünmeden önce neredeyse iki standart kullanım ömrü sunacak kadar 15 saatlik pil ömrüne sahip olmasıdır.

Samsung Chromebook 4+

Samsung Chromebook 4+, pil ömründe Chromebook kategorisinin lideridir. Intel Celeron N4000 işlemci, birleştirilmiş Intel UHD Graphics 600 ve 4 GB RAM ile güçlendirilen bu Chromebook, mevcut ve gelecekteki ihtiyaçlarınızı karşılamak için çok yönlülük ve özelleştirilebilir seçenekler sunar. 32 GB veya 64 GB eMMC depolama kartı veya 128 GB SSD tercih etmeniz fark etmeksizin, fotoğraflar, videolar ve belgeler için bolca alanın keyfini çıkarabilirsiniz. Muhteşem 15,6 inç ekran, 60 Hz yenileme hızıyla canlı 1080p Full HD çözünürlük sunar. Samsung Chromebook 4+ bunların dışında tam şarjla yaklaşık 11 saatlik olağanüstü pil ömrüne sahiptir.

Asus ROG Zephyrus G14

Asus ROG Zephyrus G14’te web kamerası veya Thunderbolt 3 portu yok, ancak oyun oynamak için gerçekten biçilmiş kaftan. AMD Ryzen 400 işlemcisinin yanı sıra sahip olduğu Nvidia RTX 2,6 grafik kartı ile 120Hz ekran yenileme hızı ve ince, güzel görünümlü tasarımı onu oldukça ideal hale getiriyor. Tüm bunların yanında Asus ROG Zephyrus G14 dayanıklı bataryası ile kullanıcılarının güzel deneyimlerini uzun saatler yaşamasını sağlıyor.

MacBook Air

MacBook Air, Apple’ın en iyi dizüstü bilgisayarıdır. Tek bir şarjla 11 saatten fazla çalışabilir ve bunun yanı sıra sahip olduğu Apple M1 çipi, bilgisayarın hızlı çalışmasına yardımcı olan 8 çekirdekli bir CPU’ya sahiptir. Ayrıca bu ince ve narin makinenin içinde 16 GB’a kadar bellek için yer var.

Exit mobile version