BİM market tarafından paylaşılan Aktüel kataloğu ile birlikte 2 Ağustos’tan itibaren başlayacak olan haftada hangi ürünleri paylaşacağını belirliyor. Yeni indirimli ürünlerinin kataloğunu paylaştığı resmi internet sitesi üzerinden pek çok gıda ve temizlik/hijyen ürünlerinde indirimleri olacağını belirtiyor.  Pahalı ürünlerden kaçarak uygun fiyatlı fakat aynı zamanda kaliteli ürünler satın almak isteyen müşterileri ise BİM Aktüel kataloğunu gördükten sonra en yakın BİM’e koşuyor. Pek çok ürünü ile BİM Aktüel kataloğunun 2 Ağustos yayınında neler mi var? Gelin inceleyelim.

BİM 2 Ağustos Kataloglarında Hangi Ürünler Var?

Akıllı Televizyon Almak İsteyenlere Müjde!

Teknoloji tutkunlarını da memnun etmek isteyen BİM bu kez hem mutfakta hem de evin farklı yerlerinde kullanılabilecek olan teknolojik ürünlerini yayınlıyor. Güncel indirimli ürünleri ile birlikte sürekli olarak araştırma içinde olan firma Türkiye çapında en uygun ürünleri satmayı kendisine hedef politika olarak belirliyor. Bu hafta içinde BİM marketlerinde HD Smart televizyon ile her evde akıllı televizyon olması amaçlanıyor. Bu sayede piyasada satılmakta olan pek çok pahalı akıllı televizyon ürünleri yanında uygun fiyatlı ve kalitelisi alınabiliyor.

Oyuncu bilgisayarı ile gençlere hitap ederek oyun tutkunlarının istedikleri oyunları oynaması sağlanıyor. Üstelik Powerbank ürünü ile de hem alınan telefonların hem de bilgisayarların elektrik bağlantısı olmayan yerlerde bile kullanılmasını sağlıyor.

Çarşı ve Mahalle Bekçiliği, Yeni Başvurular, Şartlar ve Süreçle İlgili Bilmeniz Gerekenler! Çarşı ve Mahalle Bekçiliği, Yeni Başvurular, Şartlar ve Süreçle İlgili Bilmeniz Gerekenler!

BİM’den 65 İNÇ Akıllı Televizyon!

Evinde eski televizyonlarını uygun fiyatlarla yenilemek isteyenlere BİM’den müjde geliyor. Google TV özelliği ile birlikte pek çok işlemi kolaylıkla yapabilen televizyon uygun fiyatıyla da ilgi çekiyor. Sadece televizyon değil kumandasının da akıllı olması ile birlikte hem uzaktan sesle komut verilebilir hem de pek çok teknolojik ekstra televizyona eklenebiliyor.

Televizyonun boyutu ve özellikleri itibariyle de uygun fiyatlı olması ilgi çekiyor. Stoklarla sınırlı olan televizyona erişmek için bir an önce size en yakın olan BİM şubesine gitmeniz gerekiyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR