Hem tiyatro tarihinin hem de sinema tarihinin usta oyuncularından bir tanesi olan Halil Ergün Güzel oynadığı ve renk kattığı projelerle birlikte gönüllerde taht kuruyor. Daha önce de Kanal D ekranlarında görmeye alışık olduğumuz oyuncu tekrar Kanal D ekranlarında yayınlanması beklenen bir projede yer alıyor. Oynayacağı dizinin ise uzun soluklu bir proje olması bekleniyor. Dizinin adının ise ‘’Güzel Aşklar Diyarı’’ olacağı açıklandı.

Yaz sezonunda oldukça başarılı projelerle adından söz ettiren Kanal D yeni sezonda da bomba gibi projelerle kaldığı yerden devam etmek istiyor. En iddialı projelerden bir tanesinin de Halil Ergün Güzel’in de başrollerinden bir tanesi olduğu Güzel Aşklar Diyarı dizisinin olması bekliyoruz.

Halil Ergün Güzel ise bu dizide hakim rolünde yer alıyor. Halil Ergün yanı sıra dizide Meltem Cumbul Özgü Kaya ve Melis Birkan gibi usta isimler de yer alıyor. Dizinin güçlü kadrosu ve kaliteli senaryosu ile yeni sezonda oldukça ilgi çekmesi bekleniyor.

Halil Ergün Güzel Kimdir?

Halil Ergün Güzel Yeni Projesi

8 Eylül tarihinde Bursa’nın İznik ilçesinde doğan usta sanatçı çocukluk yıllarını burada geçirdi. Daha sonra ise Lise ve üniversite eğitimi için İstanbul’ a taşındı. İlk olarak Teneek adında bir tiyatro gösterisi ile sahneye çıktı. 2006 ve 2010 yılları arasında yayınlanan Yaprak Dökümü ile gönüllerde taht kurdu.

Halil Ergün Güzel Daha Önce Hangi Projelerde Yer Aldı?

Daha önce pek çok projede karşımıza çıkan usta oyuncu Ankara Birlik Tiyatrosu kurucuları arasında yer alıyor. 2006 2010 yıllarında pek çok seyirciyi ekranlara kilitleyen Yaprak Dökümü dizisi ile ise aklımıza kazındı.

Teşkilat Dizisinin Beşinci Sezonunda Murat Han İle Heyecan Dorukta! Teşkilat Dizisinin Beşinci Sezonunda Murat Han İle Heyecan Dorukta!

Dizide oynadığı Ali Rıza Bey karakteri ile oyunculuk becerisini bizlere kanıtladı. Herkesin aklına ‘’Aman Ali Rıza Bey tadımız kaçmasın’’ repliği ile girdi. Acı Kiraz ve Mülteci gibi filmlerde de başrol karakterlerinde oynadı.

Editör: Şahsüver ÇITIR