1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Uşak-Afyonkarahisar Yolunda Çarpışma: Ölü ve Yaralılar Var!

Uşak-Afyonkarahisar Yolunda Çarpışma: Ölü ve Yaralılar Var!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uşak-Afyonkarahisar kara yolunda yaşanan bir trafik kazası, ne yazık ki bir kişinin hayatını kaybetmesine ve dört kişinin yaralanmasına neden oldu. İki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, yaralılardan biri olan Eşe Çoban, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza Nasıl Gerçekleşti?

Kaza, Uşak-Afyonkarahisar kara yolunun Çarıkköy mevkisinde meydana geldi. H.T.V. (26) yönetimindeki 35 HIV 59 plakalı otomobil, tali yoldan çıkan Hüsnü Çoban’ın (68) idaresindeki 64 DY 767 plakalı otomobille çarpıştı. İki aracın çarpışmasıyla birlikte her iki araçta bulunan toplam beş kişi yaralandı. Olay yerine hızlıca sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kazada, H.T.V. ve yanındaki F.N.B. (18) ile H.N. (25) yaralandı. Diğer araçtaki sürücü Hüsnü Çoban ve eşi Eşe Çoban (69) da kazada yaralananlar arasında yer aldı. Yaralılar ambulanslarla Uşak’taki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Eşe Çoban Kurtarılamadı

Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Eşe Çoban, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hüsnü Çoban ve diğer yaralıların tedavileri ise devam ediyor. Olay sonrası kısa bir süre trafiğe kapanan Uşak-Afyonkarahisar yolu, kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla yeniden trafiğe açıldı.

Uşak-Afyonkarahisar Yolunda Çarpışma: Ölü ve Yaralılar Var!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!