Sen Anlat Karadeniz ile hayranlarının kalbinde taht kuran usta oyuncu uzun süredir televizyon ekranlarındaki yerini kaybetmişti. Herhangi bir projede yer almayan ve bu kararını bir süre devam ettiren Aslantepe, sonunda suskunluğunu bozdu ve yeni bir projede hayranlarının karşısına çıkacağını açıkladı.

Özellikle de ortaya koymuş olduğu performansı ile her bölümde ayrı bir heyecan katan Aslantepe, dizi bölümlerinin pek çok ülkede yer almasının ardından dünyaca tanınan bir oyuncu halini almıştı. Hayat Bugün dizisi ile son olarak 2022 yılında karşımıza çıkmıştı. Bu dizinin kısa sürmesinin ardından bir süre dinlenme kararı almasına rağmen hayranlarının da özlemine dayanamayıp ekranlara geri dönmeyi tercih ediyor.

BLU Tv Ekranlarında Ulaş Tuna Aslantepe Rüzgarı!

Daha önce yerli ve yabancı dizileri tek bir platformda toplamayı başaran Blu Tv bu kez de başarılı oyuncunun de yer alacağı geniş bir kadroya sahip olan yeni bir proje ile karşımıza çıkıyor.

Ulaş Tuna Astepe Ekranlara Geri Dönüyor!

Bambaşka bir karakter ve yeni bir stil ile karşımıza çıkan Aslantepe, dizinin müjdesini daha şimdiden sosyal medya adreslerinde hayranlarıyla paylaşıyor. Verilen aranın uzun sürdüğünü söyleyen hayranları ise Aslantepe’ye kızgın olsalar da yeni projede onu destekleyeceklerini ve dizinin sürekli olarak takipçisi olacaklarını belirtiyorlar.

Dizi Hakkında Neler Biliniyor?

Daha önce televizyon ekranlarında görmeye alışık olduğumuz Ulaş Tuna Aslantepe bu kez dijital platformda hayranlarının karşısına çıkıyor. Dijital platformun deneyimini çok yaşamamış olan oyuncu farklı bir projede yer almanın heyecanını yaşıyor.

Kızılcık Şerbeti'nin Merakla Beklenen Yeni Sezonu İçin Geri Sayım Başladı! Kızılcık Şerbeti'nin Merakla Beklenen Yeni Sezonu İçin Geri Sayım Başladı!

Dizinin çekimlerinin ise çok yakın bir zamanda başlayacağı belirtiliyor. Dizinin proje tasarımı kısmında ise Hakan Bonomo yer alıyor. Henüz hazırlık aşamasında olan bir proje olmasından dolayı basın kısmında dizi hakkında çok fazla bilgiye sahip olunmadığı belirtiliyor. Bu nedenle Ulaş Tuna Aslantepe’yi takip etmek isteyen hayranlarının bir süre daha sabretmeleri gerektiğini söylememiz mümkün gibi duruyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR