Avrupa'da önemli mücadelelere hazırlanan Beşiktaş, play-off turundaki rakiplerini beklemeye başladı. Kupa sevinciyle moral bulan takım, UEFA Avrupa Ligi'nde de başarılı sonuçlar elde etmeyi hedefliyor.

Beşiktaş'ın Rakipleri Kimler?

Beşiktaş Istanbulspor

Beşiktaş'ın gelecek sezon play-off turundan UEFA Avrupa Ligi'ne katılmaya hak kazandığı göz önüne alındığında, takımın olası rakipleri kimler?

Beşiktaş'ın olası rakiplerini ayrıntılı olarak listeledik. Hangi takımlar onlar için potansiyel rakiplerdir?

Beşiktaş'ın Muhtemel Rakipleri

Muhtemel rakipler, Ajax, Braga, Union St. Gilloise, Sparta Prag, Partizan, Malmö, LASK Linz, Molde, Viktoria Plzen, Sheriff ve APOEL

UEFA Avrupa Ligi play-off maçlarını duyuran resmi bir tonda 150 kelimelik bir haber makalesi yazın. Play-off çekilişleri 5 Ağustos'ta yapılacak. Maçlar 22 ve 29 Ağustos'ta oynanacak.

Siyah Beyazlılar Avrupa Kupalarında Oynamayı Garantiledi!

Avrupa çizgisinin oldukça gerisinde ve 6 puan gerisinde kalan bu sezon ligde alınan kötü sonuçlar nedeniyle bundan sonra Kasımpaşa ile 5 sayılık mücadele veren Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupasını kazandı ve gelecek sezon Avrupa kupalarında oynamayı garantiledi. Siyah beyazlılar önümüzdeki sezon playoff turundan itibaren UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak.

Play-off Maç Tarihleri Açıklandı

UEFA Avrupa Ligi play-off çekilişleri 5 Ağustos'ta yapılacak. Play-off maçları 22 ve 29 Ağustos tarihlerinde yapılacak. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi playofflarında ilerleyemezse, bir sonraki müsabakaları için UEFA Konferans Ligi grup aşamalarına geçecek.

Türkiye Süper Ligi şampiyonluğunun galibi, Süper Lig'in ikincisine karşı Belirleyici olarak oynarsa, şampiyonluk yarışının galibi play-off turunda yarışmaya katılacağını düşünerek UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları bir sonraki aşama nedir?

Avrupa müsabakalarına katılmaya hak kazanan Türk futbol takımlarının listesini, Türkiye Süper Ligi'ndeki konumlarını ve UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'ne girecekleri turu belirterek belirtin. Takımlar ve bunlara karşılık gelen bilgiler şunlardır: *

Şifresiz Selçuk Sports Sivasspor - Gaziantep FK Maçını HD (CANLI İZLE)! Taraftarium24 Sivasspor - GFK (CANLI İZLE) Şifresiz Selçuk Sports Sivasspor - Gaziantep FK Maçını HD (CANLI İZLE)! Taraftarium24 Sivasspor - GFK (CANLI İZLE)

*Beşiktaş: Türkiye Kupası birincisi, UEFA Avrupa Ligi play-off turu

* Trabzonspor: Türkiye Süper Ligi 3.lüğü, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu

* Başakşehir: UEFA Konferans Ligi 2. ön eleme Turu Avrupa müsabakalarına katılmaya hak kazanan Türk futbol takımlarının isimleri, Türkiye Süper Ligi'ndeki pozisyonları ve UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nde girecek

Editör: Şahsüver ÇITIR