UEFA Avrupa Ligi Instagram Hesabı Nedir?

UEFA Avrupa Ligi Instagram Hesabı Nedir

UEFA Avrupa Ligi Instagram hesabı nedir soruları özellikle de Avrupa’da dev heyecanın başlamasıyla birlikte spor takipçileri tarafından sıkça sorulmaya başladı. Maçların kaçta olduğuna dair bilgiler, özet görüntülerinden paylaşımlar ve kadrolara dair pek çok bilgi ise resmi Instagram hesabı üzerinden yapılıyor. Herkese açık olan hesabın detayları ve futbol seyircilerine dair bilgilerin nasıl erişilebileceği ise haberimizde yer alıyor. UEFA Instagram hesabı ne? Kaç takipçisi var? Nasıl takip edebilirim? Sorularınıza haberimizde yanıt bulabilirsiniz…

UEFA Avrupa Ligi Instagram Hesabı Nedir?

Instagram sosyal medya adreslerini aktif olarak kullanan UEFA Avrupa Ligi özellikle de lig usulüne geçilmesinin hemen ardından ilgi çekmeye devam ediyor. Facebook, Tiktok ve Twitter gibi mecraların yanı sıra Instagram üzerinden de paylaşımlarını yapmaya devam eden UEFA tarafında Instagram hesabı nedir sorusu ise bu haftanın en çok sorulan soruları arasında yer aldı.

Günlük fikstürü ve sonuçları görebileceğiniz UEFA Avrupa Ligi resmi hesabında göze çarpan başlıklar ve bilmek istediğiniz detaylar da yer alıyor. Kimi zaman sizleri geçmişte oynanan Avrupa Ligi maçlarına da götüren bu hesapta ülkemizin temsilcileri Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş için yapılan paylaşımlar da ilgi çekiyor.

Türk taraftarların yakından takip ettiği Instagram hesabında Reels kısmında o haftanın atılmış en güzel golleri yer alırken hikaye kısmında ise çeşitli anketler ve maçların başlamasından önce hiçbir yerde bulamayacağınız özel görüntüler yer alıyor.

UEFA Avrupa Ligi Instagram hesabına erişebilmek için dilerseniz mobil hesap dilerseniz de internet tarayıcınızdan ‘’@europaleague’’ araması yapmanız yeterli oluyor. Bu sayfayı takip ettiğinizde ise Avrupa Ligi ile ilgili olan bütün bilgilere erişebiliyorsunuz.

Aktif olarak 14 bine yakın paylaşımı bulunan hesap admin tarafından ise oldukça aktif bir şekilde kullanılıyor. 14 milyon takipçisiyle spor sayfaları arasında zirvede yer alan UEFA Avrupa Ligi Instagram hesabı takip ettiği 390 kişi içinde ise eski efsane futbolculardan tutun da UEFA yöneticilerine kadar pek çok kullanıcı yer alıyor.

Exit mobile version