USD34,23
EURO37,17
GBP44,76
BIST9.002,34
GR. ALTIN2.978,27
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Türkiye’nin En Büyük Organ Mafyası Yusuf Erçin Sönmez Kimdir? Epstein Bağlantısı

Türkiye’nin En Büyük Organ Mafyası Yusuf Erçin Sönmez Kimdir? Epstein Bağlantısı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Uluslararası organ mafyasının Türk lideri olarak tanınır. Binlerce kişinin böbreğini sattı. 186 ülkede kırmızı bültenle aranan ‘Frankenstein’ lakaplı Türk doktor İstanbul’da yakalandı. Türkiye Yusuf Erçin Sönmez adını 1997 yılında Uğur Dündar’ın Arena programında, ‘’Yoksulların böbreklerini zenginlere satıyor’’ iddiasıyla duydu. Sönmez, 2000 yılına kadar üç kez suçüstü yapılarak gözaltına alındı. Ancak o, 1 yıl 10 gün hapis cezası aldı. Geçici süreyle meslekten men edildi. Sönmez aynı yıl çıkan yeni TCK’da iki yıldan az hapis cezalarının ertelenmesi hükmüyle serbest kaldı.

Frankestein lakaplı Türk doktor 2007 yılında yine iş üstünde yakalandı. Kadıköy’de bir özel hastaneyi basan polisler Sönmez’i gözaltına aldı. Yusuf Erçin Sönemz, iki ay cezaevinde kaldıktan sonra çıkarıldığı ilk duruşmada serbest bırakıldı. Çok geçmeden Sönmez, bu kez Kosova’da ortaya çıktı. Yasadışı organ nakli yaptığı gerekçesiyle hakkında işlem yapıldı. Frankestein lakaplı Türk doktorun adı son olarak 2010 yılı ağustos ayında Bakü’de gerçekleştirilen operasyonla gündeme geldi. 

Zengin İsraillilere 100 bin Dolara Böbrek Nakli

Tel Aviv Havalimanı’nda bir kişinin organ ticareti yaptığı şüphesiyle İsrail polisi tarafından yakalanmasıyla başlayan soruşturmada nakil işleminin Azerbaycan’daki bir hastanede yapıldığı tespit edildi. Böbrek naklini gerçekleştiren kişi işe Frankestein’dı.

Maya üyelerinin yoksullardan 7 bin dolara aldıkları böbrekleri, zengin İsraillilere 100 bin dolara naklettikleri belirlendi. Mafyanın Başındaki İsrailli general tutuklandı. Ancak Sönmez yine kaçtı. Kırmızı bültenle aranmaya başlandı. Türkiye’ye geldiği belirlenen Sönmez, Kartal’da gizlendiği villada yakalandı. Frankestein lakaplı doktor uzun süre savcılıkta sorgulandı. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen Sönmez, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 

Organ Mafyası Sönmez’in Epstein ile İlgisi Ortaya Çıktı

Epstein davası için depremde kaybolan çocuklarla ilgili birçok iddia bulunuyor. Bu iddiaları güçlendirecek bir arkadaşlık da mevcut. Frankestein’in Epstein dosyasındaki insanlarla yakınlığı ve İsrail’in en büyük organ mafyası olan ‘’Boris Volfman’’ ile olan yakın arkadaşlığı da göz önünde bulundurulunca bu kadar büyük bir organ mafyasının kurduğu ağ sorgulanmaya başlıyor.

Frankestein lakaplı Dr. Yusuf Erçin Sönmez’in Kosova’da ölen askerlerin organlarını çalması, İstanbul’da yoksul ailelerle irtibat kurup topladığı böbrekleri İsrail’e göndermesi, savaş bölgelerindeki küçük çocukları kaçırıp organlarını satması ve İsrail’de de kurduğu birimin ülkede resmi bir şekilde organ toplamakla görevli olması giderek korkunç bir hal almaya devam ediyor.

Türkiye’nin En Büyük Organ Mafyası Yusuf Erçin Sönmez Kimdir? Epstein Bağlantısı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!