Sevilen şarkıcı Kapadokya'da kendisine evlilik teklifi eden sevgilisi Abdullah Karatay ile geçtiğimiz yıl aralık ayında nikah masasına oturduğunu hatırlıyoruz.  Herkesin merakla beklediği bu mutluluk dolu gelişmenin ardından Kandemir sosyal medya hesabından yeni müjde vererek hamile olduğunu duyurdu.

Geçtiğimiz eylül ayında, sevgilisinden aldığı evlilik teklifini sosyal medya üzerinden paylaşan Tuğçe Kandemir o anı evet dedim çocuklar ifadesiyle duyurmuştu. Bu sözler hem mutluluğunu hem de heyecanını gözler önüne seriyordu. Hamilelik haberi, Tuğçe Kandemir için yeni başlangıcın ve sevgi dolu günlerin habercisi.

Tuğçe Kandemir'in Hamilelik Haberine Binlerce Yorum ve Beğeni Geldi

Tuğçe Kandemir'den Gelen Harika Haber

Serdar Ortaç’ın Ara Buluculuğu! Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan Küslüğünü Bozdu Serdar Ortaç’ın Ara Buluculuğu! Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan Küslüğünü Bozdu

Tuğçe Kandemir sevilen şarkılarıyla hafızalara kazınmış bir isim olarak hayranlarına müjdeli haber verdi. Hit parçalarıyla bilinen Kandemir, sosyal medya hesabından hamile olduğunu duyurdu. Bu güzel haberi verdiği an onun için çok özel dönüm noktasıydı ve takipçileri de mutluluğu paylaşmak için sabırsızlanıyordu.

Tuğçe eşiyle birlikte bebeğinin ultrason fotoğrafını paylaşarak, 2+ notunu ekledi. Bu paylaşım hayranları arasında adeta coşku dalgası yarattı. Onun bu güzel haberi beğeniler ve hayırlı olsun yorumlarıyla dolup taştı. Herkes onun bu yeni başlangıcını kutlamak için sosyal medya üzerinden sevgi dolu mesajlar gönderdi.

Tuğçe Kandemir Kimdir? Nerelidir?

1 Ocak 1996 tarihinde Mersin'de dünyaya gelmiş olan Türk şarkıcı, söz yazarı ve edebiyat öğretmenidir. Kendisi aşk ve hüzün temalı şarkılarıyla tanınıyor ve dinleyicileriyle duygusal bağ kurmayı başarıyor. Bu yönüyle birçok insanın kalbinde özel bir yer edindiği açık. Babası memur, annesi ise ev hanımı olan Kandemir müziğe olan ilgisini küçük yaşlardan itibaren geliştirmiş.

Geçtiğimiz aylarda hayatının aşkı Abdullah Karatay’dan Kapadokya’da evlilik teklifi aldı. Bu romantik an, sosyal medya üzerinden paylaşıldığında hayranları tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Şimdi ise müjdeli haberle daha karşımıza çıktı. Hamile olduğunu duyurduğunda sevinç dolu haberi hayranlarıyla paylaştı. Herkes onun yeni serüvenini dört gözle bekliyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR