Tüm Türkiye’nin severek kullandığı Trendyol özellikle de son dönemlerde karşımıza çıkardığı birbirinden anlamsız hataları ile adeta çılgına çeviriyor. Trendyol tarafından mobil cihazlarımıza gelen ‘’bir hata oluştu’’ şeklindeki hataların sebepleri ve bu hatadan nasıl kurtulabileceğiniz gibi soruların yanıtı ise sadece uygulamayı tamamen kapatıp tekrardan açmaktan geçiyor.

WhatsApp Yeniliği: Artık Topluluklarınızı Başkalarına Devredebilirsiniz! WhatsApp Yeniliği: Artık Topluluklarınızı Başkalarına Devredebilirsiniz!

Trendyol Beklenmeyen Bir Hata Oluştu Çözümleri

Trendyol Yemek Neden Kapalı

Trendyol beklenmeyen bir hata oluştu şeklinde uyarılar anlık olarak çoğumuzun karşısına çıkıyor. Alışveriş tutkunlarının bu hayret verici tutkusunu bir anda tersine çeviren bu hataların çözümü ise oldukça basit birkaç adımdan oluşuyor.

Bu hatayı alan kullanıcıların özellikle de uygulamada meydana gelen hatanın nereden kaynaklı olarak oluştuğunu iyi bir şekilde anlaması gerekiyor. Kimi zaman şirketin uygulama üzerinde yaptığı değişikliklerden dolayı olsa da bazı durumlarda uygulamanın yazılımsal olarak eksikliği aldığınız hatanın sebebi olabiliyor.

Trendyol üzerinde meydana gelen bu hatanın çözümü için sadece uygulamayı kapatmanız yeterli oluyor. Elbette birkaç çözüm önerisi daha verebiliriz. Hata hala düzelmemişse ve düzelecek gibi durmuyorsa bu noktada Türk usulü çözümler devreye giriyor. Öncelikle uygulamayı tamamen telefonunuzdan silebilirsiniz. Daha sonra da tekrardan uygulama indirme sağlayıcınızdan indirmeniz gerekiyor. Bir sonraki aşamada yapmanız gereken şey ise önbellek temizleme olur. Bu noktada uygulamanın ayarlar kısmından ‘’önbelleği temizle’’ seçeneğini seçerek gereksiz yere yer kaplayan geçmiş verilerinizi de içeren bilgileri silmenizi tavsiye ediyoruz.

Bu hatayı almanızın sebebi bağlandığınız wifi ağından hesabınızın yüklü miktarda veri girişi yapması gibi pek çok da sebebi olabiliyor. Trendyol beklenmeyen bir hata oluştu için sizlerin yapması gereken en önemli noktalardan bir tanesi mobil veri ile de uygulamaya giriş yapmak olabilir. Aynı zamanda hesabınızdan çıkış yapıp tekrar girmek de süreci bir hayli aleyhinize çevirecektir. Tüm bu süreçleri başarılı bir şekilde atlatmanızın ardından sorun tamamen çözülecektir. Uygulamanızın güncel olmaması durumu da beklenmeyen hatalarla karşılaşmanıza neden oluyor. Hızlı bir güncelleme ile birlikte çok uzun sürmeyen ve internet hızınıza bağlı olarak sorunun kaynağını kökten çözebiliyorsunuz. Bu sayede alışveriş yaparken hiçbir kesinti olmadan dilediğiniz ürünleri sepete eklemeye devam edebilirsiniz...

Editör: Şahsüver ÇITIR