Togg T10X Eylül Kredisi, 12 Ay Faizsiz veya 30 Ay %2,99 Faizle Araç Sahibi Olma Fırsatı!

togg-t10x-12.png

raç sahibi olmayı hayal edenler için sunulan bu kampanya kullanıcılara iki farklı finansman seçeneği sunuyor. İlk seçenek 700 bin TL’lik kredi için 12 ay boyunca faizsiz ödeme imkânı bulunuyor. İkinci seçenek ise yüzde 2,99 faiz oranıyla 30 ay vadeli ödeme planı. Fırsatlar Togg’un kullanıcı dostu yaklaşımını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Kredi kampanyasının detaylarına baktığımızda T10X modeline sahip olmanın artık daha kolay hale geldiğini görüyoruz. Faizsiz kredi seçeneği hem yeni araç almayı düşünenler hem de bütçesini yönetmek isteyenlere büyük avantaj sunuyor. Diğer yandan, 30 ay vadeli seçenek de uzun vadede ödeme yaparak araç sahibi olmayı tercih edenlere ideal fırsat yaratıyor.

Geri Ödemesi Nasıl Olacak?

Togg’un Eylül ayı kredi kampanyası T10X sahiplerine sunulan cazip fırsatlar ile dikkat çekiyor. Yapılan açıklamalara göre Togg, kullanıcıların özel finansman desteğinden yararlanmaları için iki seçenek sunuyor. İlk seçenek 700 bin TL kredi alarak faizsiz ve 12 ay vade ile ödeme yapma imkânı sunuluyor.

İkinci seçenek ise yüzde 2,99 faiz oranıyla 30 ay vade seçeneği. Bu durumda aylık geri ödeme miktarı 35 bin 607 TL oluyor. Uzun vadede ödeme yapmayı tercih edenler için bu seçenek oldukça uygun görünüyor. Togg’un kampanyası kullanıcıların hayallerindeki araca daha kolay ulaşmalarını sağlıyor. Araç sahibi olmanın zorluklarını aşmak ve daha uygun koşullarla araba almak isteyenlere gerçekten kaçırılmayacak fırsat.

T10X Satışa Çıktı mı? Başvuru Yapılabiliyor mu?

Togg heyecan verici gelişme ile karşımıza çıkıyor. 1 Eylül 2024 tarihinden itibarenT10X modellerini satışa sundu. Yeni özellikler hem sürücü hem de yolcu güvenliğini artırmayı hedefliyor. Togg yeniliklerle birlikte araç tutkunlarına daha güvenli sürüş deneyimi sunmayı amaçlıyor.

Artık T10X almak isteyenlere başvuru süreci başladı. Kullanıcılar gelişmiş güvenlik sistemlerine sahip araçlara sahip olabilmek için başvurularını yapabilir. GSR II regülasyonlarının zorunlu hale getirdiği sistemler trafik güvenliğini önemli ölçüde artırırken, sürücülere de konforlu deneyim vaat ediyor.

Exit mobile version