TikTok Sizinle Paylaştı Ne Demek? Anlamı Nedir?

faisal-abdullah-tiktok-hesabi-nedir-3.jpg

Sosyal medya kullanıcıları için Tiktok sizinle paylaştı bildirimi ne anlama geldiği merak edilen bir konu olarak bizleri karşılıyor. Sanal mecrada anlık olarak telefonlara gelen bu bildirim çoğu kullanıcının aklını karıştırıyor. Tiktok acaba bana neden böyle bir bildirim gönderdi? Gibi sorularınızın en kolay ve akılda bir tane bile soru işareti oluşturmayacak şekildeki yanıtını yazımızda bulabilirsiniz.

TikTok Sizinle Paylaştı Ne Demek? Anlamı Nedir?

Tiktok sizinle paylaştı şeklinde bir bildirim aldıysanız çok fazla telaş etmenize gerek kalmıyor. Bu noktada yapmanız gereken birkaç basit adım ile bu bildirimin ne anlam içerdiğini de rahat bir şekilde görebiliyorsunuz. Mobil cihazınıza indirdiğiniz Tiktok uygulaması sürekli olarak sizlerin aktif olmanızı istediği için belirli aralıklarla bildirim gönderiyor. Bu bildirimlerden bir tanesi de ‘’Tiktok sizinle paylaştı’’ şeklinde panelinize düşüyor.

Aldığınız bu bildirim aslında Tiktok hesabından sizlere yapılıyor. Tiktok uygulamasının Tiktok içinde kendine ait bir sayfası yer alıyor. Bu sayfa üzerinden bazı günlerde özellikle de özel günlerde video şablon tasarımları yapıyor. Bu tasarımları da sizlerle paylaşıyor.

Aslında Tiktok sizinle paylaştı bildiriminde girdiğiniz zaman Tiktok uygulaması sizleri uygulama içinde daha fazla aktif olmanızı istiyor. Bu nedenle arkadaşınızdan gelen bir videoyu açmasanız da bu bildirimi açacağınızdan emin olduğu için kendi sayfası üzerinden bildirim göndermeyi tercih ediyor.

Tiktok sizinle paylaştı olarak paylaşılan video ve mesajların içeriğinde aslında sizin hesabınıza veya sizin kişisel olarak ilgilenebileceğinizi düşündüğü içerikleri paylaşıyor. İsterseniz bu içerikleri sizler de kendi profilinizde sanki kendiniz montajını yapmışsınız gibi paylaşabiliyorsunuz. Bu sayede çok uğraşmadan Tiktok tarafından profesyonelce hazırlanmış bir içeriği girmiş oluyorsunuz.

Diğer taraftan Tiktok sizinle paylaştı şeklindeki bildirimi almak istemiyor da olabilirsiniz. Bunun için de çözüm oldukça basit oluyor. Zira Tiktok hesabına girerek direkt bu hesaptan gelen bildirimleri sessize al seçeneğine tıkladığınız anda artık Tiktok uygulamasının resmi sosyal medya adresi üzerinden de sizlere bir bildirim gelmesi söz konusu olmuyor. Bu da Tiktok sizinle paylaştı bildiriminden sizleri uzak tutuyor.

Exit mobile version