USD34,23
EURO37,95
GBP45,53
BIST9.218,42
GR. ALTIN2.919,86
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Throne and Liberty Steam Türkiye Oyuncu Sayısı

Throne and Liberty Steam Türkiye Oyuncu Sayısı

Throne and Liberty Steam Türkiye Oyuncu Sayısı-2
Throne and Liberty Steam Türkiye Oyuncu Sayısı-2
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Throne and Liberty Steam Türkiye oyuncu sayısı değerlendirmeleriyle de dikkat çekiyor. MMORPG severler, oyunun çıkışıyla birlikte Steam üzerindeki oyuncu sayısını ve yapılan yorumları merakla takip ediyor. Şu an itibariyle oyunun Steam’de önemli oyuncu kitlesine sahip olduğu görülüyor. Ancak teknik sorunlar ve oyunun gelir modeliyle ilgili eleştiriler, bazı oyuncuların deneyimlerini olumsuz etkiliyor. Bu durum, oyunun inceleme puanlarının karışık derece olarak belirlenmesine yol açtı. Oyuncu sayısının artışıyla birlikte, değerlendirmeler de hızla birikmeye devam ediyor. Peki bu oyun gerçekten iyi mi? oyuncu değerlendirmeleri nasıl? detaylar yazımızda.

Throne and Liberty Steam Türkiye Oyuncu Sayısı

Throne and Liberty Steam Türkiye Oyuncu Sayısı
Throne and Liberty Steam Türkiye Oyuncu Sayısı

Steam’de şu ana kadar gelen binlerce incelemenin %60’ında nfazlası olumlu olması, oyunu hem seven hem de eleştiren kitle olduğunu gösteriyor. Özellikle oyun dünyasını ve atmosferini beğenenler kadar, teknik aksaklıklar ve fiyatlandırma politikasını eleştirenler de bulunuyor. Throne and Liberty Steam için gelecek güncellemelerle toparlanıp toparlanamayacağını merakla bekliyor.

Amazon ve NCSoft’un merakla beklenen yeni MMORPG oyunu Throne and Liberty, oyun dünyasında şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Özellikle MMORPG severlerin heyecanla beklediği oyun, erken erişim sürümüyle oyunculara kapılarını aralıyor. Throne and Libert Steam Türkiye oyuncularından ilk yorumları da gelmeye başladı.

Şu an itibariyle 4 binden fazla incelemenin %70’e yakını olumlu olduğu belirtiliyor.  Throne and Liberty’yi eleştirenlerin başlıca şikayetleri arasında teknik aksaklıklar yer alıyor. Bazı oyuncular, oyunu başlatmakta bile zorlandıklarını ifade ederken, özellikle oyunun gelir modeliyle ilgili eleştiriler de dikkat çekiyor. Ayrıca oyuncu sayısı da göze çarpan ilk durumlardan biri oldu

Tüm eksikliklere rağmen oyunun dünyası ve görselleri birçok oyuncu tarafından övgüyle karşılanmış durumda. Atmosferi, detaylı dünyası ve dövüş mekanikleri oyunun en beğenilen yönleri arasında yer alıyor. Bu da Türkiye oyuncu sayısını arttıran durumlardan biri oluyor.

Tamamen ücretsiz bir oyun olarak beklenen Throne and Liberty, ilk baştaki fiyatlandırma politikası nedeniyle bazı MMORPG hayranlarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Ancak 1 Ekim itibariyle tamamen ücretsiz hale getirildi. İlerleyen günlerde daha fazla güncelleme ve düzenlemeyle toparlanacağına ve Throne and Liberty Türkiye oyuncu sayısın artacağına yönelik beklentiler yüksek.

Throne and Liberty Steam Türkiye Oyuncu Sayısı
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!