USD34,08
EURO38,10
GBP45,36
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.840,70
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Kültür Sanat Haberleri
  3. The Last of Us 2. Sezon Geliyor! Fargman İzle

The Last of Us 2. Sezon Geliyor! Fargman İzle

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dizi yapımcıları prodüksiyon aşamasının tamamlandığını duyurarak hayranları için heyecan verici gelişmeyi müjdelemiş oluyor. 2024 yılı boyunca Kanada’nın çeşitli yerlerinde zorlu çekim süreci gerçekleştiren ekip, yoğun tempolarının ardından nihayet dinlenme fırsatı buluyor.

Son günlerde gelen raporlar dizinin ikinci sezon çekimlerinin tamamlanmak üzere olduğunu göstermekteydi. Ancak resmi açıklama ile tamamlanmış oluyor. Artık gözler, yeni sezonun görsel efektleri ve diğer post prodüksiyon çalışmaları üzerinde yoğunlaşmış durumda. Ayrıca izleyicilere sunulacak olan yeni sezonun kalitesi açısından büyük önem taşıyor.

Dizinin İkinci Sezonu Ne Zaman Yayınlanacak?

The Last Of Us 2. Sezon Geliyor! Fargman İzle

Dizinin ikinci sezonunun kurgu aşamasının çok yakında başlayacağına dair sinyaller veren Good sürecin hızlı şekilde ilerleyeceğini vurguluyor. Ancak henüz yeni sezonun resmi yayın tarihiyle ilgili kesin bilgi verilmediği de gözlemleniyor. Bu durum, hayranlar arasında merak ve beklenti oluştururken HBO’nun konuyla ilgili henüz net açıklama yapmadığı anlaşılıyor.

HBO dizinin 2025 yılında geri döneceğini sadece genel hatlarıyla doğruluyor. İlk sezonun yayın takvimine bakıldığında yeni bölümlerin 2025’in ilk yarısında izleyicilerle buluşma ihtimalinin yüksek olduğu öngörülüyor. Bu durum izleyicilerin sabırsızlıkla beklediği yeni hikaye gelişmelerinin ve karakterlerin tekrar ekrana dönmesini sağlayacak.

The Last Of Us Konusu Nedir?

“The Last of Us”, Joel (Troy Baker) adlı babanın on iki yaşındaki kızı Sarah (Hana Hayes) ile yaşadığı zorlu mücadelenin hikayesini anlatıyor. 26 Eylül 2003 tarihinde Cordyceps adı verilen mantarın sebep olduğu salgın, insanları birkaç saat içinde canavarlara dönüştüren hastalığın yayılmasına neden oluyor. Bu durum Joel ve Sarah’ın hayatını altüst ediyor ve hayatta kalmak için çabalarını artırmaları gerekiyor.

Dizinin temelinde insan doğasının en karanlık yanları ve sevgi üzerine inşa edilmiş ilişkiler ön planda yer alıyor. Joel, kaybettiği sevdiklerinin acısıyla başa çıkmaya çalışırken aynı zamanda hayatta kalanları korumak için çabalıyor. Salgının yayıldığı dünya hem fiziksel hem de duygusal cehenneme dönüşüyor. HBO dizisinde, olayların büyük kısmı 2023 yılında geçerken, geçmişin gölgeleri ve kayıplarının izleri sürekli olarak sürükleyici biçimde karşımıza çıkıyor.

The Last of Us 2. Sezon Geliyor! Fargman İzle
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!