The Finals, aksiyon-macera türündeki yeni nesil ücretsiz oyunlar arasında dikkat çekiyor. Geliştirici Embark Studios'un açıklamasına göre, oyuncu sayısı şaşırtıcı bir hızla 10 milyonu aştı. Bu çarpıcı başarı, oyunseverlerin ilgisini çekmeyi başaran ve aksiyon dolu bir deneyim sunan The Finals'ın, kısa sürede nasıl bir fenomen haline geldiğinin bir göstergesi.

The Finals Steam'de Zirvede

The Finals, Steam platformunda 250 binden fazla eş zamanlı oyuncu ile dikkat çekiyor. Bu PC versiyonunun geniş bir oyuncu kitlesi tarafından benimsendiğini gösterirken, Steam'in en popüler oyunları arasında kendine sağlam bir yer buldu. Ancak PlayStation 5 ve Xbox Series X/S platformlarındaki oyuncu sayıları hala belirsizliğini koruyor.

The Returned 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Dublaj İzle! The Returned 1.Sezon 1.Bölüm Türkçe Dublaj İzle!

Embark Studios, elde ettikleri başarı karşısında heyecanlarını gizleyemiyor. Yapılan açıklamada, "Topluluğumuzun bu kadar hızlı bir şekilde 10 milyon oyuncuya ulaşması bizi gerçekten heyecanlandırıyor. Bu, oyunseverlerin The Finals deneyimine olan ilgisinin ne kadar büyük olduğunu gösteriyor. Geliştirici ekip, topluluğun taleplerini karşılamak ve deneyimi geliştirmek için kararlı bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini vurguluyor.

Embark Studios, oyunculara sürekli taze içerik sunmak ve oyun deneyimini iyileştirmek için düzenli güncellemelerle oyunu canlı tutuyor. Son 1.4.0 sürümü, silah ve yetenek dengesi değişiklikleri, ince hareket ayarları ve kullanıcı arayüzü iyileştirmelerini içeriyor. Ayrıca oyuncuları mutlu etmek adına yılbaşı özelinde ücretsiz hediye ve kozmetik eşyalar dağıtıldı.

The Finals Minimum Sistem Gereksinimleri

Oyun, geniş bir oyuncu kitlesine ulaşmak için ortalama bir bilgisayar üzerinde oynanabilir. Windows 10 64-bit işletim sistemi, Intel Core i5 6600K / AMD Ryzen 5 1500 işlemci, 12 GB bellek, Nvidia GeForce GTX 970 / AMD Radeon RX 580 ekran kartı ve 15 GB depolama alanı, oyuncuların sorunsuz bir deneyim yaşamasını sağlamak için yeterli.

The Finals, ücretsiz oyun kavramına yeni bir soluk getirerek aksiyon-macera sevenleri kendine çekiyor. Geliştirici ekip, topluluğun beklentilerini karşılamak adına titizlikle çalışmaya devam ederken, oyuncular da heyecanla gelecek güncellemeleri bekleyecek gibi görünüyor

Editör: Haber Merkezi