TRT 1 ekranlarında büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen aksiyon, istihbarat, ve dram türündeki dizi Teşkilat, ilk bölümünden itibaren sevilerek izleniyor. Türkiye'ye karşı düzenlenen bir saldırının ardından Millî İstihbarat Teşkilatı, özel bir ekip kurma kararı alır. Deneyimli istihbaratçı Mete Bey'in liderliğindeki bu gizli ekip, yurtiçi ve yurtdışında gerçekleşecek gizli operasyonlara imza atacak ve operasyonların başarılı olabilmesi için ekip üyelerinin resmi kayıtlarda ölü olarak bilinmesi gerekecektir. 

Yalı Çapkını'na Derya Alabora Damgasını Vuruyor! Seyran'ın Yeni Kayınvalidesi Ayla, İzleyicileri Şaşırtacak! Yalı Çapkını'na Derya Alabora Damgasını Vuruyor! Seyran'ın Yeni Kayınvalidesi Ayla, İzleyicileri Şaşırtacak!

91. Bölümde Yaşanan Gelişmeler Final Yolunu Açıyor!

Dizinin 91. yeni bölümünde, Ömer'in planladığı hamlelerle Anton tuzağa düşer ve Çetin, oğlu Cihangir'i kurtarmak için kendi yöntemleriyle devreye girer. Ancak Ömer'in dikkati, saklanmanın imkansız olduğunu anlamasına neden olur. Ömer, amacının hem Cihangir'i kurtarmak hem de düşmana darbe vurmak olduğunu planlı bir şekilde gerçekleştirmek ister.

Ömer'in kararlılığına güvenen ekip üyeleri, vatanları ve canları için riskleri göze alarak operasyonu başarıyla tamamlamak için harekete geçer. Her şeyi detaylı bir şekilde planlayan Ömer, düşmana karşı boyun eğmeyeceğini bir kez daha gösterir. Neslihan ve ekip, Ömer'e olan güvenleriyle birlikte operasyonun başarıyla sonuçlanması için ellerinden geleni yaparlar.

Bu sevilen dizi, pazar akşamı TRT 1 ekranlarında seyircisiyle buluşacak. Ancak, dizi dünyasında son zamanlarda birçok yapımın final kararı aldığı bir döneme girildi. Teşkilat dizisinin de final yapacak mı, final kararı neden alındı gibi sorular ise diziseverlerin merak konusu haline geldi. Bu gelişmeleri takip etmeye devam ediyoruz.

Editör: Haber Merkezi