1. Haberler
  2. Kültür Sanat Haberleri
  3. Teşkilat Dizisi Aybüke Pusat ve Tolga Sarıtaş’ı Bir Kez Daha Buluşturuyor!

Teşkilat Dizisi Aybüke Pusat ve Tolga Sarıtaş’ı Bir Kez Daha Buluşturuyor!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Teşkilat dizisi TRT ekranlarının en çok sevilen ve en sık takip edilen yerli yapımları arasında yer alıyor. Dizinin nefes kesen senaryosunun yanı sıra dizide yer alan oyuncuların oldukça tanınmış simalar olması nedeniyle de pek çok seyirci ekranlarda kilitli kalıyor. Bu noktada daha önce başrol pozisyonunda yer alan Tolga Sarıtaş için ise zirvedeki yalnızlığını sonlandırmak için Aybüke Pusat da diziye dahil oluyor. Özellikle de daha önce birkaç farklı projede de birlikte oynayan bu ikilinin aynı uyumu Teşkilat dizisinde de gösterip gösteremeyecekleri daha şimdiden merak konusu oluyor.

Dizinin Yeni Sezonu Ne Zaman?

Teşkilat Dizisi Aybüke Pusat Ve Tolga Sarıtaş

Teşkilat dizisi yeni sezonda seyircilerini bekleyen sürprizlerin yanı sıra dizinin senaryosunda meydana gelmesini beklediğimiz sayısız değişiklikle beraber de daha şimdiden odak noktası halini alıyor. Dizinini fragmanı TRT ve tabii ekranlarında paylaşılmış olması ile de heyecan doruk noktada yer alıyor.

22 Eylül Pazar günü saat 20.00’da ekranlarda olacak olan dizide Aybüke Pusat da yeni sezonda kendine yer buluyor. Bununla beraber 5. sezonunu başarı ile ekranlara taşıyacak olan Teşkilat dizisinin daha ne kadar bir süre devam edeceği ise merak ediliyor. Gerilimin ve gizemli olayların bir bir gün yüzüne çıkacağı bu sezonda ise seyirciler adeta sevinçten havalara uçacak!

Aybüke Pusat Instagram Hesabı Ne?

Teşkilat dizisinin yeni oyuncularından olan Aybüke Pusat hayranlarının da bir kez daha karşısına çıkmanın mutluluğunu yaşıyor. Daha önce Türkiye güzellik yarışmasında birinciliği bulunan oyuncuyu televizyon ekranlarında ilk olarak Medcezir dizisinde görmüştük.

Güzel oyuncuyu daha yakından takip etmek isteyenler için ise Instagram hesabını paylaşabiliriz. Sosyal medyayı son derece aktif kullanan güzel oyuncunun 3.8 milyon takipçisi bulunuyor. ‘’aybukepusat’’ ismi ile bulabileceğiniz Pusat, 542 gönderisi ile sevenlerinin yorumları ve beğenilerini alıyor…

Teşkilat Dizisi Aybüke Pusat ve Tolga Sarıtaş’ı Bir Kez Daha Buluşturuyor!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!