Telegram yakındaki kişileri bulmuyor gibi bir sorununuz varsa hiç meraklanmanıza gerek kalmıyor. Öyle ki Telegram kullanıcılarının yakınlarındaki kişileri uygulama üzerinden görüntüleyebilmesi ve onlarla daha rahat iletişime geçebilmesi için böyle bir özelliği kullanıma sunuyor. Bu özellikten yararlanamayanlar ancak yararlanmak isteyenler ise yazımızı okuduktan sonra çok daha rahat bir şekilde sonuca ulaşıyor.

Telegram Yakındaki Kişileri Bulmuyor! Nasıl Bulur?

Betkolik Telegram Kanalı Nedir

Telegram yakındaki kişileri bulmuyor ise çözüm oldukça basit birkaç adımdan oluşuyor. Yakın çevrenizde Telegram uygulamasını kullanmakta olan kişileri görerek eklemek isteyebilirsiniz. Bu kişilere iletişim kurmanızı daha da basit hale getiriyor. Bu nedenle Telegram sadece bu özelliğin kullanılmasına izin veren kullanıcılar için böyle bir eklentiyi hizmete sunuyor.

Elbette Telegram yakındaki kişileri bulabilmeniz için cihazınızın GPS özelliğini de aktif bir şekilde kullanıma açık hale getirmenizi benimsiyor. Ancak bu şekilde takip sistemi ile birlikte sizin konumunuza yakın olan kişileri rahatlıkla bulabilmenizi sağlıyor. İsteğe bağlı bir özellik olarak Telegram uygulamasındaki yerini almasından dolayı da sadece manuel olarak ayarlar kısmından açılmasının ardından aktif bir şekilde kullanıma sunuluyor.

Telegram yakındaki kişileri bulmuyor diyenler için ise birkaç adımdan oluşan yönergeyi aktif olarak takip etmek gerekiyor. Nitekim aktifleştirilmemiş bir özellik ile yakınınızdaki kişi bu özelliği aktif hale getirmiş olsa bile eğer sizde aktif değilse pek de işe yaramıyor.

Tiktok yakındaki kişileri bulmuyor ise bu noktada topluluk oluşturma veya pazarlama alanlarında geride kalabilirsiniz. Bu nedenle bu özelliği açarak hali hazırda bu özelliğin açık olduğu diğer insanlarla aktif bağlantı gerçekleştirmeniz gerekiyor. Bu nedenle de ayarlar kısmından yapacağınız birkaç değişikliğe ihtiyacınız oluyor. Tiktok yakındaki kişileri bulmuyor sorunu artık daha rahat şekilde buluyor hale geliyor.

WhatsApp Yeniliği: Artık Topluluklarınızı Başkalarına Devredebilirsiniz! WhatsApp Yeniliği: Artık Topluluklarınızı Başkalarına Devredebilirsiniz!

Menü kısmından ‘’yakındaki kişiler’’ seçeneğine tıklamalısınız. Daha sonra ise uygulama üzerinde yer alan ‘’erişime izin ver’’ butonuna tıklamanız gerekiyor. Daha sonra ise uygulamayı kullanırken izin ver veya her zaman izin ver seçeneklerinden size uygun olanı seçin. Sonuç olarak artık aklınızda veya uygulamanızda Telegram yakındaki kişileri bulmuyor gibi bir sorun kalmamış oluyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR