Teknoloji Haberleri... Z60 ailesinde onlarca telefon arasında yeni modellerin eklenmesi ile Nubia çok daha güçlü bir telefon markası haline geliyor. Üst segmentlere özel olarak üretilen bu telefonların aynı zamanda oldukça kaliteli ve yüksek fiyatlı şekilde satışa sunulması bekleniyor. Hem tasarım olarak hem de performans olarak oldukça ilgi çekici konumda yer alan modellerde kullanıcıların hem görsel hem de hissiyat olarak her türlü ihtiyaçlarını karşılaması bekleniyor. Fiyat olarak çok uygun olmasa da rekabetçi bir ortam oluşturarak piyasadaki diğer akıllı telefonlarla yarışması bekleniyor.

Yeni Z60 Ultra Modellerinde Neler Var?

Daha önce eski sürümleri ile de pek çok kullanıcıdan olumlu şekillerde geri dönüş alan bu telefon modelleri yeni amiral gemisi olma noktasında emin adımlarla ilerliyor. Sırasıyla gitmek gerekirse ilk olarak Z60 Ultra’nın özellikleri ile başlanması gerekiyor.

Nubia Z60S Pro Ve Z60 Ultra

Tasarım öncelikli olarak bakılması gerekirse köşeli bir dikdörtgen şeklinde tasarıma sahip oldukları söylenebilir. Onun yanı sıra arka tarafında ise büyük bir kamera yer alıyor. Bu kameranın alt kısımlarında flaş bölmeleri ve farklı boyutlarda çekim yapılabilmesine olanak sağlayan çeşitli farklı kamera modelleri yer alıyor. Üç farklı kameranın üçünün de farklı tasarımlarla yerleştirilmesi ilgi çekiyor. 50 Mp çekim kalitesi ve 120 Hz ekran kalitesi ile ön plana çıkıyor.

Z60 s Özellikleri Neler?

Nubia’nın çıkardığı bir başka model olan Z60 s modelinde ise ön tarafındaki 16 Mp kamera kalitesi ile karşımıza çıkıyor. Aynı zamanda telefonda 8-16 GB arasında RAM seçenekleri ile bizleri karılıyor. 1 TB sınırına kadar da yine kapasite olarak seçilebilir özellikleri bulunuyor.

80 W hızlı şarj özelliği bulunmasının yanı sıra da yine 5100 mAh pil ile bizleri karşılıyor. Ekstra olarak Android 14 tabanlı işletim sistemi ile de hızlı bir performans sergiliyor.

2024 Dacia Duster, Yenilikçi Hibrit Teknolojisiyle SUV Segmentinde Fırtına Gibi Esiyor! 2024 Dacia Duster, Yenilikçi Hibrit Teknolojisiyle SUV Segmentinde Fırtına Gibi Esiyor!

Her iki telefonun da ortalama olarak 570 dolar ile 880 dolar arasında bir satış fiyatı bulunuyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR