Motorola Edge serisine bir yenisini eklemeye hazırlanıyor: Motorola Edge 50 5G. 5G destekli bu telefonun neredeyse tüm özellikleri açığa çıktı. Heyecanla beklenen telefonun tüm detayları çıktıktan sonra olumlu yorumlar aldı. Daha çok orta segmente hitap eden özellikleriyle öne çıkıyor. Tasarımıyla da beğeni toplamaya devam ediyor.

Motorola Edge 50 5G Özellikleri Nasıl?

Motorola, yakın tarihte yapacağı etkinlikle birlikte teknoloji dünyasında yeniden gündeme geliyordu. Özellikle birkaç hafta içerisinde yapılması kesin olarak planlanan tanıtımda Motorola EDGE 50 5G sunulacaktı. Ancak şu anda her yerde telefonun özellikleri dolaşıyor. Gelen sızıntılara göre cihaz tam olarak 6,4 inç büyüklüğünde olacak. pOLED ekran olacak olan cihaz bir orta segmente göre iyi özelliklere sahip olduğu düşünülüyor. Almak isteyenler buna göre bir değerlendirme yapıyor.

Motorola Edge 50 5G Sızdırıldı!

Samsung Galaxy S24 Ultra, 2024'ün En Güçlü Yapay Zeka Telefonu Titanyum Tasarımlı Samsung Galaxy S24 Ultra, 2024'ün En Güçlü Yapay Zeka Telefonu Titanyum Tasarımlı

FHD+ kalitesinde olan cihazın üstünde 32 MP selfie kamerası bulunuyor. Özçekimler yüksek kalitede çekilebiliyor. Arka tarafında da kamerası bulunuyor ve o da 50 MP olarak öne çıkıyor. Bunun yanı sıra 13 MP’lik bir kamera ve 10 MP’lik bir kamera daha cihazda olacak. Ayrıca 4400 mAh bataryasıyla da uzun süre şarj ömrü vaat ediyor. Bununla birlikte hızlı şarj desteği olduğu için zaman tasarrufu da mümkün oluyor. Mediatek Dimensity 7300 işlemcisi sayesinde 5G desteği de oluyor. Şimdilik renk seçimleri arasında Peach Fuzz, Koala Grisi ve Jungle Yeşili olabileceği konuşuluyor.

Tanıtımla Birlikte Netleşecek!

Önümüzdeki süreçte cihazla ilgili net olarak tanıtımlar gelecek. Bu tanıtımla birlikte daha detaylı bilgilere erişim mümkün halde olacak. Elbette en çok merak edilenler arasındaysa cihazın fiyatı oluyor. Orta segment bir cihaz olduğunu varsayılırsa buna uygun olarak bir fiyatın çıkacağı da tahmin edilebilir. Ancak resmi olarak henüz cihazın fiyatı belli değil. Daha önce sızan bilgiler kesin doğru değildir. Bu haberin doğru olup olmadığı yapılan tanıtımla birlikte tam olarak açığa çıkacaktır.

Editör: Şahsüver ÇITIR