Şifresiz Selçuk Sports Trabzonspor - Beşiktaş Maçını HD İzle! Taraftarium24 TS - BJK Maçı (CANLI İZLE)! Şifresiz Selçuk Sports Trabzonspor - Beşiktaş Maçını HD İzle! Taraftarium24 TS - BJK Maçı (CANLI İZLE)!

Uzun süre Galatasaray’da top koşturduktan sonra Samsunspor ve Ankaragücü gibi takımların göz bebeği halini alan Taylan Antalyalı, bu süreçte pek başarılı olamamış ve kiralık sözleşmesinin bitmesi ile Galatasaray takımından gönderilmişti. Bu süreci iyi şekilde atlatamadığı bilinse de Antalyalı için Süper Lig ve Birinci Lig ekiplerinden teklif yağıyor. Özellikle de lige yeni çıkan Bodrum FK Antalyalı için büyük bir ısrar gösteriyor. Daha önceki takımı Samsunspor’un ise bu transferde aradan çekilmesiyle birlikte Konyaspor ile Bodrum FK kulüpleri Taylan Antalyalı için kıyasıya bir mücadele gösterecek gibi duruyor.

29 Yaşındaki Oyuncunun Yeni Durağı Neresi Olacak?

Bodrum FK kulübünün artık yavaş yavaş transfer sezonunun da kapanması ile birlikte yeni hedefi Taylan Antalyalı gibi duruyor. Hem başkanın hem de teknik ekibin büyük bir ısrarla istediği Antalyalı için tüm şartlar zorlanıyor gibi duruyor. Bu transfer için en büyük rakip ise şu an için Konyaspor gibi duruyor.

Yönetim kısmı ise teknik ekibin de çok istediği oyuncu için belirli bir miktarda maddi olarak indirime yapmak istedikleri ve bu fedakarlık ile de Taylan Antalyalı’yı Bodrum FK kulübü için ikna etmek istediklerini görebiliyoruz.

Yeni Yönetim Genç Oyuncuların Peşine Düşüyor!

Öte yandan Galatasaray yönetimi de Burak Elmas ve Fatih Terim yönetimi zamanında elde edilen genç oyuncuların ekmeğini de yemeye devam ediyor. Bu oyuncuların geldiği dönemde elde edilen başarılar ve bonservis bedelleri Taylan Antalyalı ve Kerem Aktürkoğlu gibi futbolcuların parlamasına neden olmuştu.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yardımcıları da tıpkı o dönemde olduğu gibi yıldız adayı olan genç oyuncuları bulabilmek ve onları tekrardan çıkarıp paralatarak Türk futboluna armağan etmek için çaba sarf ediyor. Bu uğurda ise ikinci lig ekiplerini yakından takip etmeye devam ediyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR