Kırmızı et fiyatlarının yükselmesinin ardından tavuk eti de tüketiciyi endişelendiriyor. Son 5 ayda tavuk fiyatları yüzde 200'e varan bir artışla karşı karşıya. İstanbul Kasaplar Esnaf Odası üyesi Veysel Günal, "Bayram nedeniyle tavuk siparişi verdik, 20 koli yerine 5 koli geldi. 100 kilo kanat yerine 10 kilo gönderdiler" şeklinde sıkıntıları dile getirdi.

Tavuk Bulmak Zorlaşıyor: Bayram Tatilinde Stoklar Tükendi

Kanat Kıtlığı: İstanbul'da Tatilciler Tavuk Arayışında!

VGX Coin Yorumları (2024) Mayıs VGX Coin Yorumları (2024) Mayıs

Özellikle hafta sonları ve bayram tatillerinde tavuk kanat bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Kasaplar, talebi karşılayamıyor ve stoklar tükeniyor. İstanbul Kasaplar Odası üyesi Veysel Günal, önümüzdeki yaz sezonunda tavuk kanat bulunamayacağı konusunda uyarıyor.

Tavuk Fiyatları Uçtu

Siparişler Yetişmiyor: Kasaplar ve Marketler Çaresiz

Ürün Eksikliği Krizi: Kasaplar ve Marketler Çözüm Arıyor!

Tavuk talebi artarken, siparişler yetişmiyor ve kesim yapılamıyor. Veysel Günal'a göre, bu durumun arkasından zam gelecek görüntüsü oluştu ve fiyatlar artış gösterdi. Kasaplar, vatandaşların beklentilerini karşılayamıyor ve bayram tatili gibi özel dönemlerde ürün bulunamıyor.

Tavuk Etinde Yükselen Fiyatlar: Vatandaşın Cebini Vuruyor

Tavuk Fiyatları Uçtu 44

Ekonomik Sıkıntılar: Vatandaşlar Tavuk Etini de Zor Alıyor!

Vatandaşlar, tavuk fiyatlarındaki artışı hissediyor. Hem beyaz hem de kırmızı et fiyatlarının yükselmesiyle, tüketici alım gücünü kaybediyor. Kasapların ve marketlerin stoklarında sıkıntılar yaşanırken, vatandaşlar alternatif et ürünlerine yöneliyor.