Trendyol Süper Lig'in heyecanı 33. hafta maçları ile devam ediyor. Bu haftanın açılış karşılaşmasında Beşiktaş, kendi evinde başkent ekibi Ankaragücü'nü ağırlıyor. Tüpraş Stadı'nda gerçekleşecek olan bu önemli mücadele, her iki takım için de kritik puanlar vaat ediyor. Beşiktaş, son beş lig maçında galibiyet yüzü göremediği bir dönemden geçerken, Ankaragücü ise ligde kalma mücadelesini sürdürüyor.

Tarih ve Saat: 19 Nisan Cuma, 19:00
Yayın: beIN Sports 1
Yer: Tüpraş Stadı

Beşiktaş - Ankaragücü mücadelesini canlı olarak beIN Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz. Maçın başlama vuruşu 19:00'da yapılacak ve karşılaşma İstanbul'daki Tüpraş Stadı'nda oynanacak.

Beşiktaş Ankaragücü “Canlı İzle" Selçuk Sports Taraftarium İnat Box TV 24 Doğru mu?

Beşiktaş Ankaragücü 55

Beşiktaş - Ankaragücü Canlı İzle araştırmaları yapanlar bedava bir şekilde kaçak olarak Taraftarium24, Selçuk Sports HD veya İnat TV Box gibi platformlar üzerinden izlemek istiyorlar. Bu yazımızda sizlere bu durumların ne kadar doğru olduğundan bahsedeceğiz. Zararınız sadece Beşiktaş'a değil Türk Fulboluna ve hatta kendinize. Beşiktaş - Ankaragücü Taraftarium 24 Canlı olarak İzle araştırmalarında daha önceki zamanlarda da fark ettiğimiz önemli hususlar bulunmakta. Bu araştırmaları yapacağınızı bilen dolandırıcılar maçı canlı izleyebilmeniz adına çeşitli linklerin içerisine APK veya İOS dosyaları hazırlıyor ve cihazlarınıza sızıyorlar.

Kredi kartı bilgileriniz bu tür durumlarda çalınma tehlikesinde. Sizler Beşiktaş - AnkaragücüSelçuk SportsHD Canlı İzle araştırmaları yaptığınızda maçı izlemek isterken kötü niyetli bazı gruplar da sizin kredi kartı bilgilerinizi ele geçirip boşaltmanın planlarını yapıyor. Yani sizin verdiğiniz zarar sadece takımınıze veya futbola değil aynı zamanda kendinize de. Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için Beşiktaş - Ankaragücüİnat TV Box Canlı İzle tarzında araştırmalardan ziyade legal olarak beIN Sports dan izlemek adına araştırma yapmanızı önemle uyarıyoruz. 

beIN SPORTS Canlı Yayını

CANLI İZLE: Fenerbahçe - Beşiktaş Taraftarium24 Kaçak İzle "Canlı" Bedava CANLI İZLE: Fenerbahçe - Beşiktaş Taraftarium24 Kaçak İzle "Canlı" Bedava

Beşiktaş, ligdeki son maçlarında istediği sonuçları alamamanın sıkıntısını yaşarken, Ankaragücü ise düşme hattından kurtulma çabasında. Siyah-beyazlılar, sakatlıklar nedeniyle Semih Kılıçsoy, Mert Günok, Amir Hadziahmetovic, Ante Rebic, Omar Colley, Emrecan Terzi ve Bakhtiyor Zaynutdinov gibi önemli isimlerden mahrum kalacak.

Beşiktaş Muhtemel 11:

  • Kaleci: Ersin Destanoğlu
  • Defans: Rosier, Vida, Montero, Umut Meraş
  • Orta Saha: Josef, Atiba, Ghezzal
  • Forvet: Larin, Batshuayi, N'Koudou

Ankaragücü Muhtemel 11:

  • Kaleci: Friedrich
  • Defans: Kitsiou, Sarlija, Pazdan, Pinto
  • Orta Saha: Lukasik, Michalak, Paintsil
  • Forvet: Badji, Borven, Lobzhanidze

Bu maç, aynı zamanda Ziraat Türkiye Kupası'nda da karşılaşacak olan iki takım için psikolojik bir üstünlük sağlama fırsatı sunuyor. Beşiktaş, kötü gidişatını bu maçla sonlandırarak kupada oynayacağı maç için moral bulmak istiyor. Ankaragücü ise, ligdeki zorlu durumundan sıyrılma ve kupada elde edeceği bir başarı ile sezonu kurtarma peşinde.

Beşiktaş Ankaragücü 44

Süper Lig'de 32 maç sonunda Beşiktaş, 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 12 mağlubiyetle 48 puan toplayarak averajla 4. sırada yer alıyor. Ankaragücü ise 8 galibiyet, 13 beraberlik ve 11 mağlubiyetle 37 puanla 13. sırada bulunuyor. İki takım arasındaki sezonun ilk yarısındaki mücadele, Ankara'da 1-1'lik beraberlikle sonuçlanmıştı.

Beşiktaş ve Ankaragücü arasında oynanacak olan bu kritik karşılaşmayı kaçırmayın; 19 Nisan Cuma günü saat 19:00'da beIN Sports 1'de canlı olarak ekranlara gelecek.