Tüm Türkiye tarafından Survivor şampiyonu olarak tanınan Merve Oflaz şöhretini bu şekilde tamamlamıştı. Yarıştığı dönemde erkek olarak pek çok zorlu rakibi olsa da tüm rakiplerini eleyen oyuncu fiziğiyle de dikkatleri üzerine topluyor. Yarışmadan sonra bir kez de All Star programına katılsa da beklenen performansı verememişti. Bu kez ise oyunculuk kariyerinden ilerlemeyi düşünse de kameralara verdiği pozlarla aslında ne kadar iddialı bir fiziğe sahip olduğunu kanıtlıyor.

Galatasaray Yıldızı Lucas Torreira ve Devrim Özkan'dan Aşk Dolu Paylaşımlar! Galatasaray Yıldızı Lucas Torreira ve Devrim Özkan'dan Aşk Dolu Paylaşımlar!

İlk Olarak Muhteşem Yüzyıl’da Tanımıştık

Daha önce pek çok dizi kadrosunda yer alan Merve Oflaz aslında hayatımıza Muhteşem Yüzyıl yapımı ile dahil olmuştu. Oynadığı karakter ile pek ilgi çekmeyen güzel oyuncu daha sonra Survivor programında boy göstermişti. Sonrasında pek çok dizide rol oynasa da hafızalarımızdaki Survivor macerası bir türlü geçmiyordu.

Merve Oflaz Bikinili Pozlarıyla Yok Artık Dedirtti!

Son olarak tüm ünlülerin tatilini geçirmekte olduğu Çeşme’de tatilini yapan güzel oyuncu kameralara poz vermeyi de ihmal etmedi. Paparazzilerden kaçmasa da kendi sosyal medya adresleri için de pek çok poz vermeyi ihmal etmiyor. Kendi iddialı fiziğini kameralara poz verirken Instagram hesabı için de iddialı giydiği bikinili pozlarıyla ağızları açık bırakıyor.

Çeşme’de Merve Oflaz Rüzgarları!

Tatil için Çeşme’yi tercih edenler arasında Merve Oflaz da yer alıyor. 23 Mayıs 1998 tarihinde İstanbul’da doğan güzel oyuncu en son Çeşme sokaklarında gözlendi. Asıl mesleği oyunculuk olan ünlü güzel sosyal medya paylaşımları ile de sık sık gündeme geliyor.

Takipçilerinin büyük oranda eleştirilerine maruz kalsa da büyük bir kesim tarafından da beğeni ile karşılanıyor. Çeşme üzerinde sokaklarında çekildiği bikinili pozları ile kameraların karşısına geçen Merve Oflaz’ın ise hesabında daha fazla bikinili pozları olduğu görülüyor. Oyuncunun mükemmel fiziğini Instagram hesabından paylaşmaya devam edeceği de tahmin ediliyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR