Survivor All Star 2024, son bölümünde yine ekran başındakilere nefes kesen anlar yaşattı. İlk günden bu yana tansiyonu düşmeyen yarışmacılar, ödül oyunu için kıyasıya mücadele etti. TV8 ekranlarında yayınlanan son bölümde, Mavi ve Kırmızı takımlar arasında gerçekleşen ödül oyunu, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Mavi Takım 12-4 Skorla Zaferi Kutladı!

17 Ocak Çarşamba akşamı ekrana gelen Survivor son bölümde, iki takım arasındaki mücadele büyük bir heyecana sahne oldu. Yapılan ödül oyununda, yarışmacılar yumurta ödülü için ter döktü. Ancak oyunun galibi Mavi takım oldu. 12-4 skorla zafer elde eden Mavi takım, ödülün sahibi oldu. Kırmızı takım ise bu oyunu kaybederek ödülden mahrum kaldı.

17 Ocak Eleme Adaylarının İsimleri Belli Oldu

Ekrandaki fırtınaları estiren Survivor 2024'de, 17 Ocak Çarşamba akşamı eleme yapılmadı. Acun Ilıcalı'nın SMS oylamasını iptal etme kararı, herkesin merakla beklediği eleme anını erteledi. Survivor 2024'de heyecan dolu dakikalar yaşanırken, eleme adayları arasında yer alan isimler de belirlendi.

Kardeniz

Seda

Berna

Teşkilat Dizisinin Beşinci Sezonunda Murat Han İle Heyecan Dorukta! Teşkilat Dizisinin Beşinci Sezonunda Murat Han İle Heyecan Dorukta!

Sahra

Survivor Performans Tablosu 2024

Survivor 2024 performans tablosu da izleyicilerin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Şu an genel performans tablosunda birinci sırada Seda Ocak bulunuyor. İlk 5'e giren diğer yarışmacılar ise şu şekilde sıralanıyor: Damla, Ogeday, Nefise, Nagihan. 

Merve Aydın'ın Gergin Anları

Son bölümde kıyasıya rekabetin yaşandığı bir diğer an ise Kırmızı takımdan Merve Aydın'ın atışta yaşadığı gerginlikti. Defalarca atmasına rağmen madalyonları düşüremeyen Merve Aydın, rakibine sayı verdikten sonra büyük bir öfkeyle takım arkadaşlarına da çattı. "Adaya döndüğümüzde herkesten bunun hesabını sormazsam adım da Merve değil" diyerek duygularını ifade etti.

Survivor All Star 2024, unutulmaz anları ve çekişmeli mücadeleleriyle ekranlara damgasını vurmaya devam ediyor. Heyecanın ve rekabetin dozunu her geçen bölümde arttıran Survivor, izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi