Survivor 2024 de Elenen İsim Kim Oldu? Kim Elendi? Son Dakika İsim Listesi!

survivor-2024-de-elenen-isim-kim-oldu-1.jpg

Survivor 2024 de elenecek isimleri merak edenler için son dakika olarak tüm elenen ve eleme adayı olan isimler hakkında bilgileri buradan sizlerle paylaşacağız. Survivor 2024 boyunca eleme adayı olan ve elenen isimleri buradan devamlı takip edebileceksiniz. Genelde Survivor 2024 bölümlerini kaçıranlar veya son anda işi çıkıp bakamayanların merak ettikleri “kim elendi?” sorularına cevap bulmak istiyorlar. Bizde bu durumu fark ettiğimiz için 2024 yılı boyunca Survivor yarışmasında elenen isimleri son dakika bilgisi olarak sizlerle güncel liste halinde paylaşmaya devam edeceğiz. Yarışmanın ilk elenen ismi Doğukan Manço oldu. Daha sonrasında şuanda elenen 2. bir isim bulunmamaktadır. 

Survivor 2024 de Elenen İsim Kim Oldu? Kim Elendi? Son Dakika İsim Listesi!

Survivor, dünya genelinde büyük bir izleyici kitlesi olan ve heyecanla takip edilen bir reality TV yarışmasıdır. Bir grup yarışmacının belirli bir süre boyunca zorlu koşullar altında hayatta kalmaya çalıştığı bu programda, her hafta bir yarışmacı elenir ve bu durum izleyiciler arasında merakla takip edilir. Bu yazıda, 2024 Survivor sezonunda elenen isimlerin son dakika bilgilerini ve güncel liste halinde paylaşacağımızı belirtiyoruz.

2024 Survivor sezonunda, izleyicilerin merakla sorduğu “Kim elendi?” sorusuna cevap bulmak isteyenler için Son dakika bilgisi olarak paylaşmaya devam edeceğimizi belirtmektedir. Bu sayede, Survivor bölümlerini kaçıran veya son anda izleme fırsatı bulamayan izleyiciler, elenen ve eleme adayı olan yarışmacılar hakkında güncel bilgilere erişebilecekler.

2024 Survivor sezonunun ilk elenen ismi, Doğukan Manço olmuştur. Ancak şu an için ikinci bir elenen isim bulunmamaktadır. İzleyiciler, kaynağımızı takip ederek güncel liste üzerinden Survivor 2024’deki elenen isimleri öğrenebilirler.

Bu bilgilere dayanarak, “Survivor 2024 de Elenen İsim Kim Oldu? Kim Elendi? Son Dakika İsim Listesi!” sorusunu şu şekilde cevaplayabiliriz: 2024 Survivor sezonunda, ilk olarak Doğukan Manço elenmiştir. Şu an için ikinci bir elenen isim bulunmamaktadır. Survivor 2024 sezonunda elenen isimlerin; Programı kaçıran veya son anda izleme fırsatı bulamayan izleyiciler için bu bilgiler son dakika olarak paylaşılacaktır. Elendikleri bölümler ve diğer detaylarla birlikte, Survivor 2024’deki tüm elenen isimler hakkında güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version