Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Fenerbahçe, Alanyaspor'u Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda ağırlayacak. Jose Mourinho yönetimindeki sarı-lacivertliler, taraftarlarının önünde üç puanı alarak sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor. Fenerbahçe, ligde oynadığı son maçta Çaykur Rizespor’u 5-0 mağlup ederek dikkatleri üzerine çekmişti. Bu maçta Fred, Dzeko ve Tadic gibi önemli isimlerin performansı öne çıktı. Göztepe ile oynadığı maçta aldığı beraberlik sonrası yeniden galibiyet serisi yakalamak isteyen Fenerbahçe, Alanyaspor karşısında da galibiyeti hedefliyor.

Fenerbahçe - Alanyaspor Maçı Ne Zaman ve Hangi Kanalda?

Fenerbahçe Alanya-1

Fenerbahçe ile Alanyaspor arasındaki mücadele, 30 Ağustos Cuma günü saat 21.00’da başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Bu maç, Trendyol Süper Lig’de haftanın açılış karşılaşması olacak. Karşılaşmanın hakemi ise Mehmet Türkmen olarak açıklandı. Türkmen'in yardımcıları Kerem Ersoy ve İbrahim Çağlar Uyarcan olacak. Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak olan bu maç, hem Fenerbahçe’nin hem de Alanyaspor’un ligdeki durumunu etkileyecek.

Fenerbahçe, sezonun başında 2 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 7 puan toplamış durumda. Özellikle son Rizespor karşılaşmasında alınan farklı galibiyet, Mourinho’nun öğrencileri için moral oldu. Fenerbahçe’de sakatlığını atlatan Fred'in takıma dönüşü ve gösterdiği performans, teknik ekibin kadro tercihleri üzerinde önemli bir etkiye sahip. Sarı-lacivertliler, bu maçta da hata yapmadan yollarına devam etmek istiyor.

Taraftarium24 Galatasaray - Rizespor Maçı Canlı İzle! Şifresiz Selçuk Sports Galatasaray Canlı İzle! Taraftarium24 Galatasaray - Rizespor Maçı Canlı İzle! Şifresiz Selçuk Sports Galatasaray Canlı İzle!

Öte yandan, Fatih Tekke yönetimindeki Alanyaspor ise ligde henüz galibiyetle tanışamadı. Zorlu Fenerbahçe deplasmanında ilk galibiyetlerini almak için sahaya çıkacaklar. Fenerbahçe’nin etkili oyuncuları Dzeko, Maximin, Szymanski ve Tadic’in bu maçtaki performansı, sarı-lacivertlilerin alacağı sonucu belirlemede kilit rol oynayacak. Alanyaspor karşısında üç puanı alarak yoluna emin adımlarla devam etmek isteyen Fenerbahçe, taraftarlarının desteğiyle galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR