Erzurum-Bayburt Yolunda Göçük: Ölü ve Yarılılar Var Erzurum-Bayburt Yolunda Göçük: Ölü ve Yarılılar Var

Pendik’teki Aydos Ormanı'nda çıkan yangın, hızla yayılıyor ve çevredeki evlere doğru ilerliyor. Alevlerin etkisi altındaki bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangının başladığı andan itibaren büyük bir çaba ile çalışan itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için yoğun bir mücadele veriyor.

Alevler Yerleşim Yerine İlerliyor

Yangının çıkış sebebi henüz belirlenememişken, rüzgarın da etkisiyle alevler hızla geniş bir alana yayıldı. Görüntülerde, alevlerin yerleşim yerlerine doğru ilerlediği ve bölgede büyük bir panik yaşandığı görülüyor. İtfaiye ekipleri, yangının evlere sıçramasını önlemek amacıyla kritik noktalarda yoğun müdahalelerde bulunuyor.

Aydos Yangın

Yangının hızla evlere yaklaşması, büyük bir tedirginliğe yol açtı. Ayrıca, yangının kontrol altına alınması için çevre ilçelerden de destek ekipleri çağrıldı.

Ekipler, hem karadan hem de havadan yangına müdahale ederek alevlerin yerleşim yerlerine ulaşmasını engellemeye çalışıyor. İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak için var gücüyle çalışmaya devam ediyor.

Bu büyük felaketin en kısa sürede kontrol altına alınması ve can kaybı yaşanmaması en büyük temennimiz. Aydos Ormanı'nda çıkan yangın, doğa ve insan yaşamını tehdit ederken, yangınla mücadelede görev alan tüm ekiplerin ve vatandaşların güvenliği için dualarımız onlarla.

Editör: Şahsüver ÇITIR