Bu hafta, cüzdan dostu fiyatlarla alışveriş yapmak isteyenlerin yüzünü güldürecek pek çok fırsat var. Eğer siz de bütçenizi sarsmadan ihtiyaçlarınızı karşılamak istiyorsanız ŞOK’un sunduğu indirimleri kaçırmamanız gerektiğini belirtmekte fayda var.

Çarşı ve Mahalle Bekçiliği, Yeni Başvurular, Şartlar ve Süreçle İlgili Bilmeniz Gerekenler! Çarşı ve Mahalle Bekçiliği, Yeni Başvurular, Şartlar ve Süreçle İlgili Bilmeniz Gerekenler!

Bu dönemde ŞOK market alışveriş severlere geniş ürün yelpazesi sunuyor. Temel gıda maddelerinden temizlik ürünlerine kadar birçok kategoride yer alan indirimli ürünler, market raflarında sizleri bekliyor. Herkesin bütçesine uygun seçenekler ŞOK’ta sizleri bekliyor. Alışveriş listenizi yaparken fırsatları değerlendirmek hem tasarruf etmenizi hem de ihtiyacınız olan ürünlere daha uygun fiyatlarla ulaşmanızı sağlayacak.

Haftanın İndirimli Ürünler Listesi

Bi̇m'den İndirimler! 3 6 Eylül

Ayrıca, ŞOK'un bu haftaki indirimli ürünleri arasında popüler markaların yer aldığı birçok seçenek bulunuyor. İndirimli fiyatlarla almak istediğiniz ürünleri erkenden kapmak için markete uğramak bu hafta alışverişinizi daha keyifli hale getirebilir.  İndirimli ürünlerden bazıları şöyle;

2 Kapaklı 4 Raflı Çok Amaçlı Dolap 1.499 TL

Çamaşır Makinesi Dolabı 1.799 TL

İki Kapılı 8 Raflı Çok Amaçlı Dolap Ahşap Desen 1.829 TL

4 Kapaklı Çekmeceli Dolap 1.899 TL

2 Kapaklı 4 Raflı Ayakkabılı Ahşap Desen 1.349 TL

Açılabilir Barok Renkli Mutfak Masası 2.499 TL

Beyaz Mutfak Masası / Yemek Masası 1.399 TL

10 Gözlü Kitaplık 839 TL

Aynalı Banyo Dolabı 849 TL

102 Ekran 40" Uydu Alıcı Led Full HD Televizyon 6.399 TL

127 Ekran 50" Webos 4K UHD Smart Televizyon 11.599 TL

Mekanik Mikrodalga 2.099 TL

Tam Yağlı Kaşar Peyniri 500 G 119,90 TL

Eti Hoşbeş Bitter Çikolatalı / Hindistan Cevizli 25,75 TL

ŞOK Market Beyaz Eşyalarda Büyük İndirim

ŞOK Market beyaz eşya kategorisinde muazzam indirimler sunarak ev sahiplerine büyük fırsat sunuyor. Herkesin ihtiyaç duyduğu ürünler hem bütçeyi sarsmadan hem de evin konforunu artıracak şekilde tasarlandı. Eğer evinizdeki beyaz eşyalar biraz yıprandıysa veya yeni bir şeyler almak istiyorsanız bu kampanya tam size göre. Sunulan indirimler, alışverişinizi hem eğlenceli hale getirecek hem de evinize yenilik katacak.

Editör: Şahsüver ÇITIR