ŞOK Marketten Gençlere Müjde! Bu Hafta Genç Odası Takımı Sadece 11.499 TL

genc-odasi-takimi.jpg

Bu haftaki katalogda sofralara şıklık katacak porselen inci yemek seti özel fiyatıyla alıcılarını bekliyor.  Garaj Home’un genç odası takımları, farklı kapak seçenekleriyle dikkat çekiyor. Yaren Yavrulu 3 Kapaklı Genç Odası Takımı 11.499 TL, Yaren 4 Kapaklı Genç Odası Takımı ise 12.499 TL fiyatla satışa sunuluyor. Çok amaçlı beyaz konsol ise 2.699 TL’den alıcılarını bekliyor. Konforlu bir uyku için Sedef Yaylı Yatak 1.899 TL, beyaz renkteki Nefes Ranza ise 4.999 TL olarak raflarda yerini alıyor.

Kişisel Bakım ve Kozmetik Ürünlerinde Çılgın İndirimler

Mon Amour Lash Exceptional Maskara, sadece 59,90 TL ile makyaj tutkunlarının ilgisini çekiyor. Bioblas Professional Siyah Sarımsak/Phytokeratin Şampuan ise 139 TL’den satışa sunuluyor. Gillette Blue3 Comfort 3 bıçaklı tıraş bıçağı 129 TL, Vione Köpük Sabun Çeşitleri ise 49,90 TL olarak cazip fiyatlarla sunuluyor.

Bebelac Çocuk Devam Sütü çeşitleri, 185 TL fiyatla çocukların sağlıklı beslenmesine katkı sağlıyor. Familia Natural Kağıt Havlu 155 TL, Cif Sprey Ultra Hız Banyo/Mutfak 59,50 TL ve Finish Parlatıcı 49,50 TL fiyatlarıyla temizlik ürünleri arasında yer alıyor.

Sinbo Espresso Kahve Makinesi Şok Fiyatla ŞOK Marketlerde

ŞOK market 24 Temmuz aktüel kataloğunda yer alan Sinbo Espresso Kahve Makinesi kahve tutkunlarına hitap eden özellikleriyle dikkat çekiyor. 5 bar basınç gücü ve 800 watt gücüyle yüksek performans sunan bu makine cappuccino, espresso, filtre kahve ve latte gibi içecekleri kolaylıkla hazırlamanıza olanak tanıyor.

2.999 TL’ye satışa sunulan otomatik kahve makinesi cam haznesi bulunan makine damlama emniyeti sayesinde temiz bir kullanım sağlıyor. 2400 ml su kapasitesine sahip olan cihaz, su bitme emniyeti ve su filtre sistemi ile donatılmış. Ayrıca, süt köpürtücü özelliği sayesinde profesyonel kahve deneyimi sunuyor. Sesli ikaz bulunmamakla birlikte kullanıcı dostu tasarımıyla dikkat çekiyor. Sinbo Espresso Kahve Makinesi 2 yıl garantiyle sunuluyor ve kaliteli kahve deneyimini evlerinize taşıyor.

Exit mobile version