USD34,19
EURO37,11
GBP44,66
BIST9.002,34
GR. ALTIN2.979,38
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Yaşam Haberleri
  3. Şok Market Playstation 5 Ne Zaman Gelecek? Kaç TL Olacak?

Şok Market Playstation 5 Ne Zaman Gelecek? Kaç TL Olacak?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şok Market Playstation 5’in geleceğini duyanlar cihaz hakkında merak ettikleri soruların cevaplarını araştırıyorlar. Ürünün ne zaman geleceği konusunda bilinen bilgileri ve merak edilen sorularla birlikte sizlerle paylaşırken aynı zamanda kaç tl? gibi bir fiyata satılacağı yönünde de sizlere durumu aktarıyor olacağız. Şok Market Playstation 5’in satacağını duyanlarda bunun stoklarının bitmemesi için ilk satışa çıkacağı tarihi merak etmekteler. 31’inde geleceğini düşündüğümüz ürünle ilgili herhangi bir Aktüel ürünler kataloğunda resmi bir tarih verilirse sizlere duyuracağız. 

Şok Market Playstation 5 Ne Zaman Gelecek? Kaç TL?

Playstation 5

Playstation 5 hayranları, Şok marketin yakında satışa sunacağı Playstation 5 hakkında bilgiler araştırmaktadır. Ürünün çıkış tarihi konusunda resmi bir açıklama yapılmamıştır. Ancak, Mart ayında ürünün gelmesi beklenmektedir ve Aktüel ürünler kataloğunda resmi bir tarih belirlenirse, bu bilgi paylaşılacaktır. Bu nedenle, Playstation 5 hayranları merakla ürünün stoklarının tükenmemesi için çıkış tarihini beklemektedir.

Ürünün fiyatıyla ilgili net bir bilgi de henüz verilmemiştir. Ancak, benzer ürünlerin Şok markette genellikle uygun fiyatlarla satıldığı düşünüldüğünde, Playstation 5’in rekabetçi bir fiyatla sunulması beklenmektedir. Playstation 5 hayranları, ürünün kaç TL’ye satılacağı konusunda merak içindedir ve resmi açıklama yapıldığında bu bilgi de duyurulacaktır.

Playstation 5, sadece çocuklar veya gençlerin değil, aynı zamanda yetişkinlerin de büyük ilgisini çekmektedir. Şok marketin yakında satışa sunacağı Şok Market Playstation 5, Playstation hayranları arasında büyük bir heyecan yaratmıştır. Ürünün çıkış tarihi ve fiyatı hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamıştır. Ancak, ürünün Mart ayı içerisinde gelmesi beklenmektedir ve resmi tarih belirlenirse, bu bilgi paylaşılacaktır. Playstation 5 hakkında geniş kitlelere hitap etmekte olup, sadece çocuklar ve gençler değil, yetişkinlerin de ilgisini çekmektedir. Playstation 5’i setin uygun bir fiyatla sunulması ve stoklarının tükenmemesi için merakla beklenmektedir. Playstation hayranları, ilerleyen günlerdeki duyuruları takip ederek, bu heyecan verici ürüne sahip olma fırsatını yakalayabileceklerdir.

Şok Market Playstation 5 Ne Zaman Gelecek? Kaç TL Olacak?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!