Kızılcık Şerbeti'nin Merakla Beklenen Yeni Sezonu İçin Geri Sayım Başladı! Kızılcık Şerbeti'nin Merakla Beklenen Yeni Sezonu İçin Geri Sayım Başladı!

Yeni sezonda çıkması beklenen pek çok proje hakkında henüz tam detaylar oluşmasa da kulislerde konuşulanlar oluyor. Buna göre yeni çıkacak projeler arasında ise Yasak Aşk isminde bir dizi olacak. Henüz dizinin hangi kanalda yayınlanacağı belli değilken bazı ünlü oyuncuların başrolde yer alacağı bilgisi geldi. Adından sıkça söz ettirecek bu projedeki isimler şok edici.

İddialı Projeleriyle Gündemde

İddialı projeleriyle sürekli kendinden söz ettiren Erkan Petekkaya Yasak Aşk isimli dizide rol alacak. Çok yakında izleyiciyle buluşması planlanan dizinin reytingleri alt üst etmesi bekleniyor. Zira dizinin konusunun epey konuşulacağı bir senaryoyla geldiği kulisler arasında söyleniyor. Dizinin bir diğer rol alacak oyuncusu ise Arif v 216 dizisinde babası Sadri Alışık ile aynı parodi sahnede rol almış Kerem Alışık olacak.

Şok Buluşma Erkan Petekkaya Ile Kerem Alışık Aynı Dizide!

Dizinin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstlenecek. Tims&B Productions yapım şirketiyle birlikte hazırlanacak olan projenin henüz yayın tarihi belli değil. Yayın tarihi belli olduğunda haberimizde yer alacaktır. Dizinin hem hikayesi hem de diğer detayları için haberimizi takipte kalın.

Dizinin Hikayesi

Dizinin oyuncu kadrosu her ne kadar iddialı olsa da hikayesi de mest edecek nitelikte. Dizinin bazı oyuncuları belli olsa da henüz cast çalışmaları devam ediyor. Dönemine göre güçlü bir aile olan Bazmanoğulları’nın başından geçecek bir hikayesi vardır. Çarpıcı hikayeye konu olacak roller ise henüz belli değil.

Şu anda anlaşılmış ve rol alacak oyuncular arasında Erkan Petekkaya, Kerem Alışık, Ebru Nil Aydın, Asena Girişken gibi isimler vardır. Dizinin senaryosu ise Nilüfer Özçelik’e aittir. Dizinin hikayesi ise Yıldız Tunç’a ait. Yeni sezonda milyonlarca kişiyi ekrana kilitleyecek olan bu projenin hazırlık aşaması devam ediyor. Daha önce rol aldığı dizilerde epey ses getiren ünlü isimlerin bu projeyi seçmesi bir tesadüf değildir. Çünkü senaryosuna da güven duyuluyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR