24 Temmuz itibariyle onlarca insanın akın edeceği mükemmel liste yayınlandı. Liste içerisinde özellikle ev hanımlarını ilgilendiren mutfak malzemeleri son teknoloji ürünler ve daha pek çok çağın ilerisinde yer alan uygun fiyatlı performans ürünleri yer alıyor. Üstelik temizlik ve tekstil ürünlerinin de dahil olduğu bu listede çoğu ürünün piyasanın altında fiyatlarla satışa sunuluyor olması büyük bir ilgiyi Türkiye’nin dört bir yanındaki Şok marketlerde topluyor.

24 Temmuz Şok Aktüel Kataloğunda Neler Var?

Pek çok ürün ile kullanıcıların dikkatini toplayan haftanın sadece bir günü geçerli olmak üzere satışa sunulan ürünler bu hafta da Şok raflarındaki yerini alıyor. Özellikle ev hanımlarının mutfakta pek çok işini kolaylaştıran Kütahya marka porselenler ilgi odağı oluyor. Porselen takımının yanı sıra evde kahve yapmak isteyenler için tam otomatik teknolojide kahve makinesi yer alıyor.

Şok 24 Temmuz’da Ziyaretçilerine Efsane Fırsatlar Sunuyor

Kahve severlerin her türlü ihtiyacını karşılayan kahve filtre kağıtları ve onunu yanı sıra kolaylıkla kahve ve çay sunumları için bardak takımları da katalogda yer alıyor. Evlerinde mobilya değişikliğine gitmek isteyenler için de yine 4 kapaklı dolap ve onun yanında iki kişilik ranza satışa sunuluyor.

Dizi ve film izleme keyfini duvara yansıtmak isteyenlere ise projeksiyon cihazı satışa sunuluyor. Su sebili ve çeşitli tekstil temizleme ürünleri oldukça uygun fiyatları ile katalogdaki yerini alıyor.

Çay Kahve Keyfini Üst Seviyeye Çıkaran Otomatik Çay Makinesi

Şok Aktüel kataloglarında en çok ilgi çeken ürünlerden bir tanesi de çay makinesi oldu. Direkt olarak su kaynatma veya çay demleme zahmetinden kurtararak kullanıcıların çay keyfini tek demde yaşamasına olanak sağlıyor.

İŞKUR'dan Yeni Fırsat, İşgücü Uyum Programı ile Günde 566 TL Destek! İŞKUR'dan Yeni Fırsat, İşgücü Uyum Programı ile Günde 566 TL Destek!

Arzum Tea Blend Çay makinesi özellikle sudan tasarruf etme özelliği ile öne çıkıyor. Bunun yanı sıra geniş haznesi ile tek işlemde çok fazla porsiyonda çay servisi yapılabiliyor. Kurulumu kolay ürünün 2 senelik garantisi de yanında geliyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR