Skoda Elroq Tam Elektrikli Modelini Duyurmaya Hazırlanıyor!

Skoda Elroq

Skode Elroq modeliyle birlikte tam elektrikli araç üretimi dünyasına girmeye hazırlanıyor. Aracın detayları ise sizler için hazırladığımız haberimizde yer alıyor.

Skoda Elroq ile elektrikli araba modelleri arasında iddialı bir konumda yer almayı hedefliyor. Aracın üretimi duyurulmasından hemen sonra ön satışlarda rekor sayıya ulaşan firma bu noktada gelen talepleri eksiksiz bir şekilde karşılayabilmek için de elinden geleni yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı tanıtım videosu ve araç hakkında ufak detayların yer aldığı videolarla Elroq modelinin neler sunduğundan bahseden Skoda için elektrikli araç piyasasına iddialı bir giriş beklentisi doğuyor. Araç hakkında merak ettikleriniz ve fiyatlandırma süreci ile ilgili sorularınız ise haberin devamında yer alıyor.

Dört Farklı Versiyonuyla Skoda Elroq!

Skoda Elroq Tam Elektrikli Modeli

Skode Elrow modelinin piyasada duyurulmasının hemen ardından kullanıcı adayları kaç farklı modelde ve ne tür alanlara hizmet ettiğini daha şimdiden merak ediyor. Bu noktada uzun süredir çalışmalarını sürdüren Skoda Elroq yetkilileri aracın 4 farklı modelde ve versiyonda satışa sunulacağını açıklamıştı.

İlk olarak tanıtılan araç C-SUV modeline hitap ederken bir diğer noktada ise Modern Solite teknoloji anlayışını birebir yansıtan bir teknolojiye ayak uydurmasını bekliyoruz. Elroq 50, 65, 85 ve de son olarak 85x modellerinin satışa sunulmasının hemen ardından Bu modellerde sırasıyla 55 kWh, 63-150 ve 210 kWh gibi değerlere ulaşabildiğini net bir şekilde görebiliyoruz.

Skoda Elroq Fiyatları Ne Kadar?

Skoda Elroq modeli için merak edilen detaylar arasında fiyat performans detayı yer alıyor. Teknik donanım özelliklerinin hat safhada olması ve tam elektrikli modeli bu denli içten yaşayan bir araç tasarımına ev sahipliği yapıyor olması elbette fiyatlandırma noktasında da boy gösteriyor.

SUV araç kategorisi içerisinde en uygun ve cazip avantajlara sahip olan araba modeli olmasıyla birlikte fiyatı da merak edilen Skoda Elroq için Avrupa standartlarına uygun olarak 33 bin Euro gibi bir fiyat belirlendi. Türkiye pazarında henüz satışa sunulmayan aracın Türkiye için ne kadar ücretle satılacağı ise henüz bilinmiyor.

Exit mobile version