Sivasspor, Süper Lig’de 4. Mağlubiyetini Aldı

sivasspor-super-ligde-4-maglubiyetini-aldi.jpg

rendyol Süper Lig’in 12. haftasında Sivasspor, Fatih Karagümrük ile karşılaştı ve sahadan 3-0 mağlup ayrılarak bu sezonki 4. mağlubiyetini yaşadı. Karşılaşma, Sivasspor’un ligdeki performansını bir kez daha sorgulamasına neden oldu.

Kırmızı-beyazlı ekip, Beşiktaş, MKE Ankaragücü ve Kasımpaşa ile oynadığı önceki maçlarda aldığı mağlubiyetlere bir yenisini ekledi. Fatih Karagümrük karşısında ortaya konan futbol ve alınan skor, Sivasspor taraftarlarını endişeye sevk etti. Takım, bu mağlubiyetle birlikte 2 maçlık bir yenilmezlik serisine de veda etmiş oldu.

Ligde oynadığı 12 maç sonunda 14 puan toplayan Sivasspor, attığı 13 golle hücum hattındaki etkinliğini sürdürürken, kalesinde gördüğü 17 golle savunma zafiyetini bir kez daha hissetti. Fatih Karagümrük deplasmanındaki mağlubiyet, takımın lig sıralamasındaki yerini etkilese de, önümüzdeki haftalarda toparlanma adına fırsatlar sunuyor.

Sivasspor’un ligdeki performansının yanı sıra Türkiye Kupası’nda da mücadele ettiği göz önüne alındığında, teknik ekip ve oyuncuların alınan bu mağlubiyet üzerine yapacakları değerlendirmeler ve alacakları önlemler merak konusu oldu. Futbolseverler, takımlarının gelecekteki performansını ve tepkisini beklemeye geçti.

Exit mobile version