USD34,00
EURO38,05
GBP45,31
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.826,62
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Şifresiz Selçuk Sports Fenerbahçe – Alanyaspor Maçını Canlı İzle! Taraftarium24 FB – Alanyaspor Maçı (CANLI İZLE)!

Şifresiz Selçuk Sports Fenerbahçe – Alanyaspor Maçını Canlı İzle! Taraftarium24 FB – Alanyaspor Maçı (CANLI İZLE)!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe Alanyaspor Canlı Maç İzle… Süper Lig’in 4. haftasında, futbolseverler için büyük bir heyecanı beraberinde getiriyor. Sarı Lacivertliler bu maçta kesinlikle fire vermek istemiyor ve 3 puanla sahadan ayrılmak istiyorlar. Bu akşam Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda gerçekleşecek olan maç, hem puan tablosunda önemli değişikliklere yol açabilir hem de sezonun kalan bölümü için önemli ipuçları verebilir. İşte, maçın yayın bilgileri ve daha fazlası:

[related-posts id=”16955455″ color=”bg-primary”][/related-posts]

Fenerbahçe Alanyaspor 30 Ağustos Cuma günü saat 21:00’da başlayacak. Bu kritik mücadele, beIN Sports 1 kanalında canlı olarak yayınlanacak ve sporseverlerin beğenisine sunulacak. Fenerbahçe Alanyaspor maçını canlı olarak HD İzle!

Şifresiz Selçuk Sports Fenerbahçe Alanyaspor Maçını HD (CANLI İZLE)

Fenerbahçe Alanyaspor Maçı Canlı İzle Selçuk Sports Hd Taraftarium 24 Ve Justin Tv 1

Fenerbahçe ve Alanyaspor arasındaki bu heyecan dolu karşılaşma, beIN Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu önemli mücadeleyi takip edebilmek için ekran başına geçecek. Maçın başlama saati ve canlı yayın linki gibi detaylar, maç severler tarafından yoğun ilgi gösterilen konuların başında geliyor.

Fenerbahçe Alanya

Fenerbahçe ve Alanyaspor 17. Kez Karşı Karşıya

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Fenerbahçe ile Corendon Alanyaspor, ligde 17. kez karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. İki ekip arasında bugüne kadar oynanan 16 maçta, Fenerbahçe 9 kez galibiyetle sahadan ayrılırken, 4 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Alanyaspor ise 3 maçta sarı-lacivertli takımı mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe, bu maçlarda rakip fileleri 34 kez havalandırırken, kendi kalesinde 17 gol gördü. Yarınki mücadele, iki takımın rekabetinde yeni bir sayfa açacak ve heyecan dolu anlara sahne olacak.

F B Alanya

Fenerbahçe, Alanyaspor’a Karşı Son Mağlubiyetini Evinde Aldı

Fenerbahçe, Alanyaspor karşısındaki son mağlubiyetini kendi sahasında yaşamıştı. Sarı-lacivertli ekip, 2021-2022 sezonunda İstanbul’da oynanan karşılaşmada Alanyaspor’a 2-1 yenilmişti. Ancak bu mağlubiyetin ardından, Fenerbahçe rakibiyle oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Bu süreçte Fenerbahçe, Alanyaspor’a karşı 16 gol atarken, kalesinde sadece 5 gol gördü. İki takımın geçen sezon Kadıköy’de oynadığı son karşılaşma ise 2-2’lik beraberlikle sonuçlanmıştı.

Canlı Maç İzle 5

Fenerbahçe, Alanyaspor’u Ağırlıyor: İşte Muhtemel 11’ler

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Fenerbahçe, Corendon Alanyaspor’u evinde konuk ediyor. Ligin açılış maçında karşı karşıya gelecek bu iki takım, sezonun önemli karşılaşmalarından birine imza atacak. Fenerbahçe, taraftarı önünde galibiyet ararken, Alanyaspor da deplasmandan puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor. İşte bu kritik mücadelede sahaya çıkması beklenen muhtemel 11’ler:

Fenerbahçe Muhtemel 11: Livakovic, Mert, Çağlar, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Fred, Tadic, Szymanski, Saint-Maximin, Dzeko.

Corendon Alanyaspor Muhtemel 11: Ertuğrul, Hadergjonaj, Furkan, Aliti, Balkovec, Richard, Makouta, Efecan, Lopes, Yusuf, Cordova.

Bu heyecan dolu karşılaşmada iki takımın da sahaya güçlü bir kadroyla çıkması bekleniyor. Fenerbahçe, özellikle hücum hattındaki etkili isimlerle rakip savunmayı zorlamayı hedeflerken, Alanyaspor da hızlı ataklarla sonuca gitmeyi planlıyor. Taraftarlar, bu kritik maçta iki takımın da nasıl bir performans sergileyeceğini merakla bekliyor.

Fenerbahçe Alanyasor

Şifresiz Selçuk Sports Fenerbahçe – Alanyaspor Maçını Canlı İzle! Taraftarium24 FB – Alanyaspor Maçı (CANLI İZLE)!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!