Sıfır araba almak gibi bir yola girişmek istiyorsanız bu dönemde elbette ki kredi imkânlarından yararlanmanız gerekiyor. Kredi çekerek sıfır araba sahip olabilmeniz için ise Ağustos ayından başlayarak geçerli olmasını beklediğimiz yeni sıfır araba kredi imkanları ortaya çıkıyor. Sizler de kısa vade içinde banka başvurusu yaptıktan sonra kredi sahibi olmak ve kredi ile araba satın almak istiyorsanız bu haberin devamını okumanızı şiddetle tavsiye ediyoruz.

25 farklı marka ve model için geçerli olan bu yeni kampanya imkânı ile artık sizin de bir arabanız olabilir. 1 milyon liralık bir sınırın altı için geçerli olacak bu kampanyada sıfır araba almanız için önünüzde hiçbir engel bulunmuyor. Bu sayede fiyat performans anlamında verim alabileceğiniz araba modelleri ile artık sizler de birer araba sahibi olabileceksiniz.

Ağustos Ayının En Çok Satan Arabaları Neler Oldu? Ağustos Ayının En Çok Satan Arabaları Neler Oldu?

Sıfır Araba Kredisi ile En Ucuz Araba Hangisi?

Fiat’tan Araba Sahibi Olmak İsteyenlere Kredi İmkanı!

Öncelikle listede yer alan uygun fiyatlı araçları kontrol etmeden sıfır araba almaya karar verirseniz ilerleyen dönemlerde büyük bir hata yaptığınızı anlamış olabilirsiniz. Bu nedenle de araba satın almadan önce dikkat etmeniz gereken bazı detayları sizler için paylaşıyoruz.

Birçok mağazanın bu noktada fiyatlarında indirim uyguladığını görüyoruz. Bazı markalar ise zam yapmazken yine de fiyatlarını sabit tutma seçeneğini kullanıyor. KİA marka arabalar Türkiye pazarında en uygun araçlar olmakta iken artık Hyundai i10 modeli en ucuz araba olarak öne çıkıyor.

Sıfır Araba Almak İçin Kredi Çekmek Mantıklı mı?

Sıfır araba modellerinde ilk olarak Hyundai i10 modeli yer alıyor. Bu modelin anlık olarak satış fiyatı 905.000 TL olarak görülüyor. CITROEN 963.000 TL olarak yer alıyor. Üçüncü sırada ise Fiat Egea yer alıyor. Bu modelde ise fiyat 969.900.

Bu fırsat avantajlarıyla birlikte özellikle de kampanyalı imkanlarda araç sahibi olmak oldukça mantıklı görünüyor. Kredi çekerek araba satın almanız bu piyasada yapılabilecek uzun vadeli bir yatırım olarak görülüyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR