Kızılcık Şerbeti'nin Yıldızı Sıla Türkoğlu, Mardin'de Yeni Aşkıyla Görüntülendi! Bu Sürpriz Aşk Çok Konuşulacak! Kızılcık Şerbeti'nin Yıldızı Sıla Türkoğlu, Mardin'de Yeni Aşkıyla Görüntülendi! Bu Sürpriz Aşk Çok Konuşulacak!

Bir zamanlar Kurtlar Vadisi dizisinde rol alan ve o diziden çok ciddi miktarlar kazandığını söyleyen Sharon Stone Türkiye’ye geliyor. Ülkemize gelecek olan ünlü Amerikalı oyuncunun Altın Küre Ödüller kapsamında bir etkinliğe katılması gerektiği için geliyor. 2 Ağustos tarihinde Bodrum’da gerçekleşecek olan galaya katılacak. Ancak öncesinde İstanbul’u gezeceği söyleniyor. Özellikle turistik yerleri gezmek üzere plan yapıyor.

Türkiye’ye Katkı Sağlayacak

Bilinen bir dijital platformun ana sponsorluğunda yapılacak olan etkinliğe de gezisi sırasında katılacak Bu etkinlik İstanbul’da 28 Temmuz’da olacak. Bu etkinlik öncesinde de İstanbul’u gezecek olan ünlü oyuncunun fotoğraf çektirmesi de bekleniyor. Özellikle tarihi Ayasofya ve Kapalıçarşı gibi ünlü yerleri gezeceği konuşuluyor. Yaptığı gezinin ardından ise başka bir geceye katılmak üzere uçuşa geçecek.

Sharon Stone’dan Yıllar Sonra

İstanbul’da boğaz turuna da katılacak olan oyununun başka bir özel isteğinin olmadığı kaydedildi. Bununla birlikte toplamda 3 gün boyunca İstanbul’da misafir olacak. Özel uçakla Bodrum’a geçerken ödül gecesinin ardından tatilini yapması bekleniyor. Tören için büyük uğraş veren Barbaros Tapan büyük bir gurur içinde olduğunu kaydetti. Tapan şu sözleri söyledi "Ülkemizin daha fazla uluslararası etkinliğe ihtiyacı var. Bu tür organizasyonlarla ne kadar harika bir ülke olduğumuzu dünyaya göstermemiz gerekiyor. Bu etkinlik gelecekte daha fazla uluslararası işbirliğine kapı açacak buna inanıyorum. Başkanımız Helen Hoehne'nin katılımı Sharon Stone'un sahip olduğu sağlam dostluklar Türkiye'nin adının Hollywood'da geçmesine olanak sağlayacak”

Üstsüz Paylaşımı Olay Olmuştu

Daha önce İnstagram üzerinde yaptığı paylaşımla gündeme oturan ünlü oyuncunun üstsüz paylaşımı beğeni üzerine beğeni almıştı. Şu anda sosyal medya sayfasında tam olarak 4 Milyona yakın takipçisi bulunuyor. California’da yaşayan ünlü oyuncu tablo üzerinde çalışma yaparken üstsüz bir fotoğrafını paylaştı. Bu fotoğraf üzerine hayranları ise “Harika Görünüyorsun” gibi yorumlar aldı. Özellikle daha önce Kurtlar Vadisi dizisinde oynadıktan sonra Instagram üzerine Türkler özelinde çok takipçi kazandı.

Editör: Şahsüver ÇITIR