Şevval Şahin Dansıyla Adeta Sosyal Medyaya Bir Alev Gibi Düştü!

sevval-sahin-dansi.jpg

Bir zamanlar tüm Türkiye’nin gündeminde olan Şevval Şahin günümüzde de yaptığı olağanüstü şeylerle gündemde kalmaya devam ediyor. 2018 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında birinci olarak tüm ülke gündemine bir anda oturan güzel model, o dönemde birkaç projede yer almış olsa da daha sonraki süreçte ortadan kaybolmuştu. Yarışmada elde ettiği başarıyı fiziği ve güzelliği ile hak ettiğini her fırsatta bize kanıtlayan güzel modelin aynı zamanda da dans yeteneği de bulunuyor.

Bir mekanda ettiği dans koreografisini kendi rızasıyla kamerada kayda aldıran model, kıvrak vücudunu nasıl iyi kullandığını bizlere kanıtlıyor. Aynı zamanda yüz hatlarındaki seksi bakışları ile de görenleri adeta büyülüyor.

Etkileyici Dans Figürleriyle Şevval Şahin!

Günlük hayatında da oldukça enerji dolu ve yer aldığı projelerde sıfır ego ile sempatik yapılarıyla ilgi çeken Şevval Şahin bu kez de dans figürleriyle ortalığı yaktı kavurdu. Güzel modelin bu görüntüleri kendi hesabından yaptığı paylaşımla tüm hayranlarına göstermesi de ilgi odağı oldu.

Modellikteki uzmanlığının benzerinin dans figürlerinde de olabildiğini kanıtlayan Şevval Şahin, bu görüntüleri kendi sosyal medya adresinden paylaşmayı ihmal etmedi. Paylaştığı görüntüler saniyeler içinde milyonlarca tık alırken beğeni ve yorum yağmuruna tutulan güzel modelin takdir görmesi de ayrı bir parantez oluyor. Diğer taraftan dans ederken videoda giydiği yeşil seksi elbisesi de fiziğinin kalitesini bir kez daha bizlere kanıtlıyor.

Şevval Şahin Kimdir? Instagram Adresi

1999 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Şahin özellikle de genç yaşında başardığı işlerle ön plana çıkıyor. 2018 yılında Miss Turkey birinciliği yaşayan modelin Londra’da da çocukluğunu geçirdiği ve orada modellik hakkında eğitimler aldığını söyleyebiliriz. Katıldığı yarışmalarla da aldığı eğitimi ne kadar başarılı bir şekilde yansıttığını kanıtlıyor.

Günümüzde de Instagram hesabı üzerinden paylaşımlarına devam eden Şevval Şahin’i takip etmek isteyenler ise @sevvsahin kullanıcı adıyla ünlü güzelin hesabına erişebiliyor.

Exit mobile version