Tolga Çevik’ten Tarihi Performans, 100 Yıllık Armağan ile Atatürk’ü Canlandırıyor! Tolga Çevik’ten Tarihi Performans, 100 Yıllık Armağan ile Atatürk’ü Canlandırıyor!

Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, daha önce rol aldığı dizilerde epey beğeni kazanmıştı. Yaz dizilerinden savaş dizilerine kadar pek çok geniş projede rol alan ünlü oyuncunun yeni projesi belli oldu. En son TRT 1 ekranlarına Fatih Sultan Mehmed’a canlandıran oyuncu adından söz ettirmişi. Başarılı performansıyla beğeni kazanan oyuncu yeni projesinde de başrol olacak.

Ekran Bomba Gibi Dönüyor!

Halihazırda Mehmed Fetihler Sultanı dizisinde devam ederken araya yeni bir proje daha sıkıştırdı. Yaz arasında dizilerin de araya girmesiyle birlikte başka bir projede yer alacak. Netflix Almanya’da çıkacak olan She Said Yes dizisinde rol alacak ünlü oyuncunun çekimlerde olduğu kaydedildi. Dizinin henüz çekimleri devam ederken İstanbul’da geçen bir hikayesi olacak.

Dizide rol alacak olan Serkan Çayoğlu’nun yanı sıra Cansu Tosun’da rol arkadaşı olacak. Özellikle sosyal medyasında filmle ilgili paylaşımlar yapan Çayoğlu, beğeni kazandı. Yeni imajıyla birlikte filmde yer alacak olan oyuncunun hikaye içindeki rolü henüz gizemini koruyor. Bu konuda Netflix tarafından yapılacak bir tanıtıma göre durum belli olacak. Hikayenin büyük kısmının Türkiye’de geçeceği ve Kapadokya’da çekimler olacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Başrolde yer alan diğer isimler ise Beritan Balcı ve Sinan Güleç olarak göze çarpıyor.

She Said Yes Çekimler Devam Ediyor

Almanya’da yaşayan Mavi’nin başından geçecek olan olayları konu alan dizinin çekimleri devam ediyor. Nişanlısı ve ailesi arasındaki dengeyi korumaya çalışan Mavi’nin yaşadığı ilişkileri de konu alacak. Hem yeni ailesine uyum sağlarken hem de iki kültür arasında gidip geleceği bir hikaye sunulacak. Henüz yayın tarihi belli değil.

Serkan Çayoğlu’nun henüz devam eden dizisinin yanı sıra çok farklı bir imaj ile kariyerine devam etmesi geniş yankı uyandırdı. Özellikle She Said Yes gibi bir filmle gelecek olması da sosyal medya üzerinde hayranlarının beğenisini kazandı. Filmden gelecek gelişmelerle yeni haberler de ortaya çıkacaktır.

Editör: Şahsüver ÇITIR