USD34,16
EURO38,17
GBP45,72
BIST9.777,46
GR. ALTIN2.918,51
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Serhat Akın Vurulma Anı İzle!

Serhat Akın Vurulma Anı İzle!

Serhat Akın Vurulma Anı İzle!
Serhat Akın Vurulma Anı İzle!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Serhat akın vurulma anı izle! Serhat akının vurulma anı kameralara yansıdı. Eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Akın, Beykoz’da şoke edici silahlı saldırıya uğradı. Olay, Kavacık Mahallesi’nde meydana gelirken, Akın’ın iş yerinin önünden çıktığı sırada saldırıya uğradığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olay sonrasında sosyal medyada vurulma anı paylaşıldı. Videoda olayın her anı saniye saniye yansıyor. Saldırganın futbolcu Serhat’ı vurduğu anlar kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Videoyu izleyen olayla ilgili sert tepkiler vererek Akın’a geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Serhat Akın Vurulma Anı İzle!

Serhat Akın Vurulma Anı
Serhat Akın Vurulma Anı

Serhan Akın vurulma anı videosunda yanındaki kişiyle birlikte binadan çıkarken, hızla koşarak gelen saldırgan tarafından vuruldu. Bu beklenmedik anlar, çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde, saldırganın Akın’a yaklaşarak ateş ettiği ve ardından olay yerinden hızla motosikletle kaçtığı görülüyor

Saldırganın kimliği henüz belirlenemezken, olayın neden yaşandığı ve arkasındaki amaç da belirsizliğini koruyor. Olayın şok edici tarafı hem futbol camiasında hem de Akın’ın takipçileri arasında büyük yankı uyandırdı. Serhat Akın vurulma anı kısa sürede tüm sosyal medya kanallarında paylaşıldı.

Bu silahlı saldırı sonucunda Akın ayağından yaralanıyor. Akabinde acil olarak Ataşehir’deki özel hastaneye kaldırılan Akın’ın tedavisi sürüyor. Durumunun iyi olduğu belirtilse de olayın fiziksel ve psikolojik etkilerinin nasıl olacağı merak konusu. Vurulma anı izle başlığıyla paylaşılan videoda saldırganın olayı planlı bir şekilde yaptığı da bariz şekilde belli oluyor.

Saldırı sonrası emniyet güçleri geniş çaplı soruşturma başlattı. Güvenlik kameralarından elde edilen vurulma anı görüntüleri ışığında saldırgan ya da saldırganların yakalanması için çalışmalar hızla devam ediyor. Futbolculuk kariyerinde Fenerbahçe ve A Milli Takım’da önemli başarılar elde eden Serhat Akın vurulma olayının ardından sevenlerinden aldığı destekle hızla toparlanması umuluyor.

Vurulma anı sonrasında Serhat Akın başta vurulduğunu hissetmediği ve şoka girdiği de görülüyor. Birkaç saniye sonra ayağında ağrı hissederek vurulduğunu anlıyor. Acil bir şekilde hastaneye kaldırıldıktan sonra tedavisi yapılıyor. Durumunun iyi olduğunu ve olayla ilgili detayları daha sonra anlatmak istediğini açıkladı.

Serhat Akın Vurulma Anı İzle!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!