En Son Bodrum Masalı dizisinde oynayan ve Alara karakterine hayat veren Serel Yereli, sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Özellikle sempatik oluşu ve yaptığı paylaşımlarla da pek çok kişinin takibini kazandı. En son yapmış olduğu paylaşımla birlikte ise duygulandırdı. Yereli, yaptığı paylaşımda babasının mezarını ziyaret ettiğini söyledi.

Duygusal Paylaşımı

Sosyal medyayı bir hayli aktif kullanan Yereli, daha çok eğlenceli paylaşımlarıyla ön plana çıkan bir isim oluyor. Ancak bu kez duygusal paylaşımıyla ilgi gördü ve duygulandırdı. Uzun süredir İngiltere’de yaşayan Serel Yereli, Türkiye’ye geldi ve gelir gelmez babasının mezarını ziyaret etti. Serel Yereli’nin babası Serdar Yereli, 2011 yılına vefat etmişti.

Serap Paköz, Eski Eşiyle Yaşadığı Davayı Açıkladı, Soyadımı Kullanmayı Sürdüreceğim! Serap Paköz, Eski Eşiyle Yaşadığı Davayı Açıkladı, Soyadımı Kullanmayı Sürdüreceğim!

Serel Yereli Paylaştığı Fotoğraf

Sevgilisi Oğul Avcı ile birlikte Türkiye’ye gelen Yereli’nin yaptığı paylaşıma “Kocam Babamla tanıştı” notunu düştü. Yaptığı bu paylaşımla takipçilerinin beğenisini kazandı. Özellikle sosyal medya üzerinde yaptığı iddialı pozlarla gündeme gelirken bu paylaşımlar şaşırttı. Sık sık magazin gündemini meşgul ederek takipçi kazanmaya devam ediyor.

Daha Önce Aleyna Tilkiyle Boğazda Denize Girmişti

Serel Yereli, bu paylaşımından önce arkadaşı olan Aleyna Tikiyle birlikte boğazda denize girmişti. Bikinileriyle videosunu paylaşan ünlü oyuncunun çok konuşulduğu anlardan birisiydi. Üstelik Nisan ayında yapılan bu paylaşımda Deniz henüz sıcak bile değildi. Sosyal medya üzerinde arkadaşı Aleyna Tilkiyle yaptığı ilginç ve çılgın paylaşımlarıyla da pek çok kişinin beğenisini kazandı.

Yaptığı her paylaşıma neredeyse yorum yağıyor. Çünkü kendine has üslubu ve fotoğraflarıyla ikon havası yaratan bir isim. Günümüzde pek çok ünlü oyuncu ve sanatçının bu alanda yaptığı paylaşımlara her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Serel Yereli ise güzelliğiyle ve tanınan bir oyuncu olmasıyla ön plana çıkıyor. Serel Yereli’nin sadece İnstagram üzerinde 432 bin takipçisi bulunuyor. Ve bu takipçi sayısı her geçen gün giderek artış gösteriyor. Gündeme geldikçe daha da fazla kişi tanımaya devam ediyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR