Sıla Türkoğlu Mardin’de Adeta Yıldız Gibi Parladı Sıla Türkoğlu Mardin’de Adeta Yıldız Gibi Parladı

Yıllardır kumar oynayan ve kumar hayatından kurtulamayan Serdar Ortaç şimdilerde ölümle mücadele ediyor. Yakın zamanda verdiği röportajlarda ölümün eşiğinde olduğunu söyleyen Serdar Ortaç, son atak ile birlikte bacağını kaybedebileceğini ve durumunun daha kötüye gittiğini açıkladı. MS hastalığı ile mücadele eden ünlü şarkıcı bu hastalık yüzünden üç atak geçirmişti.

Sosyal medyaya çektiği görüntülerde hayranlarının Ortaç için ‘’çökmüş’’ yorumları yapması üzerine sağlığının iyi olmaması sebebiyle hayattan zevk alamadığını söylemişti. Artık adını daha çok sosyal medyada duyduğumuz oyuncunun görünümünde ciddi değişiklikler olurken, göz önünde olduğu için kişisel bakımlarına dikkat etmesi gerektiği farkındalığı üzerine geçtiğimiz günlerde bakım merkezine gitmişti.

Bakım sonrasında verdiği röportajda hastalığı ile ilgili süreçten bahseden Serdar Ortaç, hayranlarını üzecek haberler verdi. Sağlık durumunun giderek kötüleştiğini söyleyen oyuncu hayatını idame ettirmekte zorlandığını söylerken gelecek olan son atağın bacağını kaybetmesine sebep olabileceğini açıklamıştı. 

Eski Günlerini Özlediğini Söyleyen Şarkıcının Hastalığı İlerliyor!

MS, merkezi sinir sistemini etkileyen bir bağışıklık sistemi hastalığıdır. Bağışıklık sistemi, vücut hücrelerine karşı saldırı gerçekleştirir ve sinir liflerini koruyan miyelin tabakasına zarar verir. Bu durum, sinir iletimini etkileyerek çeşitli semptomlara neden olur.

MS belirtileri arasında görme kaybı, denge problemleri, kas güçsüzlüğü, koordinasyon bozuklukları ve duyu kayıpları bulunmaktadır. Hastalığın seyri kişiden kişiye değişebilir ve ataklarla remisyon dönemleri arasında dalgalanma gösterebilir.

Hastalığın vücudunda çok şiddetli seyrettiğini söyleyen şarkıcı, psikolojik durumunu etkileyen tek durumun hastalığı olmadığını açıkladı. Yıllardır kumar tutkusu ile gündeme gelen şarkıcı Serdar Ortaç, psikolojik çöküntüsünü kumara bağladı. Kumarın hayatında bıraktığı olumsuz etkileri ve bu alışkanlığın kendisini nasıl etkilediğini detaylı bir şekilde anlattı. Kumardan önceki dönemlerini ve şöhretin eski heyecanını özlediğini anlatan oyuncu sevenlerini duygulandırdı.

Editör: Haber Merkezi