Yağcıoğlu 2018'de lise yıllarından tanıdığı Gökhan Balarısı ile evlenmişti. Kısa süren bu evlilikten bir kızı olan Su'yu dünyaya getirdikten sonra sürpriz bir şekilde boşanmıştı. Berk Atan ile yaşadığı inişli çıkışlı ilişkiyi de sonlandırarak Allan Hakko ile yeni bir aşk yaşamaya başlayan Yağcıoğlu, magazin dünyasının ilgi odağı oldu.

Çeşme’de Aşk Kaçamağı

Allan Hakko ve sevgilisi Selin Yağcıoğlu Çeşme'nin popüler plajlarından birinde keyifli anlar yaşadı. Ünlü çift Dalyan'daki gözde plajda güneşin tadını çıkarırken çevredeki meraklı bakışlar da üzerlerindeydi. Gün boyunca denizin serin sularında vakit geçiren Yağcıoğlu gözlükleriyle dikkat çekerken Hakko'nun sık sık saatini kontrol etmesi gözlerden kaçmadı.

Ali Koç'tan Dikkat Çeken Düğün Uyarısı: Doğru Düzgün Konuş Çağla!' Ali Koç'tan Dikkat Çeken Düğün Uyarısı: Doğru Düzgün Konuş Çağla!'

Selin Yağcıoğlu Ve Allan Hakko Çeşme’de Tatilde

Denizde geçirdikleri uzun saatlerin ardından çift duş alarak ferahladı ve plajın restoran kısmına yöneldi. Burada romantik bir akşam yemeği yiyen çift samimi halleriyle çevredekilerin ilgi odağı oldu. Çeşme'nin bu ünlü plajı tatilin tadını çıkarmak isteyenlerin buluşma noktası olmaya devam ediyor.

Allan Hakko ve Selin Yağcıoğlu Çeşme’de Tatilin Tadını Çıkarıyor

Vakko’nun varisi Allan Hakko sosyal medya fenomeni Selin Yağcıoğlu ile Çeşme’de romantik bir tatil yapıyor. Yeni aşıklar ilişkilerini kısa süre önce duyurmuştu ve bu kez Dalyan The Beach of Momo’da görüntülendi.

Gözde çift kalabalık bir arkadaş grubuyla birlikte geldikleri plajda önce baş başa keyifli bir yemek yedi. Ardından arkadaşlarıyla birlikte denizin serin sularında eğlendiler. Çeşme’nin bu ünlü plajında samimi anlar yaşayan ikili çevredekilerin de ilgisini çekti.

Tatillerinin her anını dolu dolu geçiren Hakko ve Yağcıoğlu sosyal medyada da büyük ilgi görüyor. Çeşme’nin enerjisiyle aşklarını tazeleyen çiftin mutlu halleri takipçileri tarafından beğeniyle karşılanıyor. Tatilin ardından yeni projelerle gündeme gelmeleri beklenen çift şimdiden merak uyandırıyor. Allan Hakko da 2015 yılında Azer Polat ile evliliğini sonlandırmış ve bu ilişkiden Benjamin adında bir oğlu olmuştu.

Editör: Şahsüver ÇITIR