USD34,13
EURO38,10
GBP45,76
BIST10.048,99
GR. ALTIN2.894,78
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Selda Eller Kimdir? Neden Öldü?

Selda Eller Kimdir? Neden Öldü?

Selda Eller Kimdir Neden Öldü
Selda Eller Kimdir Neden Öldü
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Selda Eller Kimdir? Neden Öldü? Eski eşi tarafından kadın cinayetine kurban giden Selda Eller hakkında merak edilen detayları aktardık.

Son günlerde yaşanan cinayet vakalarından biri de yine bir kadın oldu. Olay sonrasında birçok kişi Selda Eller kimdir? neden öldü? sorularının cevabını aramaya başladı. Selda Manisa’da güzellik salonu işletmecesi olarak çalışıyordu. Ancak boşanma aşamasında olduğu eşi Gökhan Eller tarafından acı şekilde hayattan koparıldı. Özellikle sosyal medya üzerinden olayla ilgili binlerce kişiden sert tepkiler gelmeye devam ediyor. Eşi tarafından canice katledilen kadının neden öldürüldüğü de ortaya çıktı.

Selda Eller Kimdir? Neden Öldü?

Selda Eller Kimdir
Selda Eller Kimdir

Çiftin bir süredir anlaşmalı boşanma kararı aldığı, ancak ailevi sorunların giderek arttığı biliniyor. Gökhan geçen ay Belediye de işe başlamıştı. Selda ise kendi güzellik salonunu işlettiği öğrenildi. Ne yazık ki, boşanma süreci ve yaşanan sıkıntılar cinayetle sonuçlanan trajediye dönüştü. Peki Selda eller neden öldü?

Boşanma süreci devam ederken, mahkemeden kesinleşmiş tarih bekleyen çiftin arasında gerginlikler yaşanıyordu. Selda eşine eve gelerek eşyalarını almasını söyledi. Ancak eve gelen Gökhan burada Selda’nın kendisi hakkında 1 aylık uzaklaştırma kararı aldığını öğrenince tartışma başladı. Tartışma sonrasında yaşanan olayda neden öldü? sorusunun cevabı ortaya çıkıyor.

Olayın yaşanmasından sonra herkesin sorduğu tek bir soru vardı. Selda Eller neden öldü? Yaşanan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve Gökhan Eller eşini boğarak öldürdü. Gökhan olayın ardından vicdan azabıyla polis merkezine giderek, eşini öldürdüğünü itiraf etti ve teslim oldu.

Selda’nın bedeni yapılan incelemelerin sonrasında otopsi amacıyla devlet hastanesine kaldırıldı. Gökhan polise verdiği ifadede tartışma sırasında Selda’nın kendisine ağır hakaretler ettiğini dile getirerek hafifletici sebep arayışına girdi. Selda Eller öldü olayının öfke patlaması yüzünden olduğunu belirtti.

Öfkenin etkisiyle çıkan kavgada eşini öldürdüğünü söyledi. Ancak bu mazeret, yaşanan öldü olayını hafifletmiyor. Selda Eller olayı Türkiye’de kadın cinayetleri konusunda yaşanan acı gerçeklerden sadece bir diğeridir. Toplum olarak olayların önüne geçmek ve farkındalığı artırmak için ciddi adımlar atılması gerektiği bir kez daha gözler önüne seriliyor.

Selda Eller Kimdir? Neden Öldü?
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!