Saplantılı Hayranı O İsme Kabus Oldu!

Saplantılı HayranıKabus Oldu

Tan Taşçı, kendisini sürekli rahatsız eden hayranından uzun süredir yakasını sıyıramıyor. Nurşan Ç. Tarafından sürekli tacize maruz kalan sanatçının mücadelesi sonuç verdi. Detaylar haberimizde…

Şarkıcı Tan Taşçı’nın yıllardır maruz kaldığı saplantılı hayranının artık sınırı aşan davranışları nedeniyle dava açıldı. Bu kez açılan davada karara ulaşıldı. Psikolojik şiddete maruz kalan şarkıcı devletin koruması için hakkını aradı. Yaşanan bu durum uzun zamandır devam ettiği için psikolojik olarak yıpranan sanatçının alınan kararla birlikte daha rahatladığı biliniyor.

Yıllardır Maruz Kalıyordu

Nurşan Ç. Tarafından sürekli takip edilen ve tacizlerine maruz kalan sanatının huzurunun bozulduğu açılan davada belirtildi.  Savcılığa suç duyurusunda bulunan şarkıcı mahkemeden kararı aldı. Toplamda 3 kez uzaklaştırma kararı aldıran sanatçının tacizlere uğramaya devam ettiği belirtildi. Hakkında ceza davası olmasına karşın tacizlerine devam eden Nurşan Ç. Nedeniyle korunma talep etti. Tan Taşçı’nın avukatı Serkan Toper ise yıllardır taciz ve saldırılarının devam ettiğini söyledi.

Yaşanan saldırılar ve tacizler sanatçının psikolojisini olumsuz etkilemesinin yanı sıra sürekli bir korku içerisinde olmasına neden oluyor. Bu nedenle ünlü sanatçının can güvenliğinden endişe duyduğu da biliniyor. Artık bu duruma tahammül edemeyen şarkıcının devletçe korunması gerektiği mahkemede belirtildi. Bu süreçte tacizlerden bıkan sanatçının mahkemeden kararı aldırdığı görüldü.

Mahkeme Kararı Verdi

Aile Mahkemesi üzerinden davasını açan sanatçının kararı açıklandı. Nurşan Ç. Tarafından tacize maruz kalındığı ve sürekli korku içinde yaşandığı aktarıldı. Özellikle belirtilen ifadelerle birlikte mahkeme Nurşan Ç. Hakkında 6 ay uzaklaştırma kararı verdi. Bu 6 ay içinde Tan Taşçı’ya şiddet tehdidi bulunmaması, aşağılamaması, yaşadığı evine yaklaşmaması ve iletişim araçlarıyla hiçbir şekilde rahatsız edilmemesini kapsıyor.

Herhangi bir küçük düşürücü söz edilmesi dahi Nurşan Ç. Hakkında daha ağır kararların verilmesinin yolunu açıyor. Mahkemenin sonuçlanmasıyla birlikte caydırıcı bir karar alınmış oldu. Mahkeme bu süreçte herhangi bir ihlal olması durumunda 3 günden 10 güne kadar hapis cezası verileceğini de karar yazısında aktardı. Verilecek olan ceza zorlama hapis olarak biliniyor.

Exit mobile version