Samsung'un yaz Galaxy Unpacked etkinliği 10 Temmuz'da Fransa, Paris'te, TSİ 09:00'da yapılacak. Fransa'da olamayanlar canlı yayını Samsung Newsroom , Samsung.com ve Samsung'un YouTube kanalından izleyebilir. Artık Samsung Galaxy Unpacked'in ne zaman gerçekleşeceğini bildiğimize göre, neyin yolda olduğunu sizlere anlatma zamanı geldi. İşte bir sonraki Galaxy Unpacked'den beklentilerimiz.

Yeni Katlanabilirler: Z Fold 6 ve Z Flip 6

Galaxy Unpacked'ın teknoloji devinin yeni katlanabilir telefonlarına odaklanması neredeyse kesin. Şirket, Z Fold ve Z Flip cihazlarını her yıl bu zamanlarda güncelliyor.

Teşkilat Dizisinin Beşinci Sezonunda Murat Han İle Heyecan Dorukta! Teşkilat Dizisinin Beşinci Sezonunda Murat Han İle Heyecan Dorukta!

Samsung Galaxy Unpacked Yaz

Z Fold 6, Samsung'un en gelişmiş telefonu olarak gösterinin yıldızı olacak. Yepyeni bir tasarıma sahip olacak olan bu telefon, Z Fold 5 , 4 ve 3 temel görünümlerinde dikkat çekici derecede benzer. Çoğu kişi telefonun Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisini kullanmasını bekliyor. 8 ila 12 GB RAM ve 256 GB ila 1 TB depolama alanına sahip varyantları ise diğer özellikler olacak.

Samsung kullanan birçok kişinin geliştirilmesini istediği bir alan var mı? Kamera. Z Fold 5 kabul edilebilir görüntüler üretiyordu, ancak S24 Ultra ve diğer önde gelen kameralı telefonların fotoğraf kalitesinin çok gerisindeydi. Galaxy Unpacked etkinliğinde tanıtılacak yeni modelde ise kameranın iyileştirilmesi bekleniliyor.

Giyilebilir Teknolojik Cihazlarda Devrim

Samsung her yaz akıllı saat ailesini ve diğer giyilebilir cihazlarını akıllı telefonlarıyla birlikte yeniliyor. Bu yaz yapılacak olan Samsung Galaxy Unpacked etkinliğinde yedinci nesil Galaxy Watch'u ve belki de Watch Ultra ve Galaxy Ring gibi birkaç ekstra ortaya çıkacak.

Gelen bilgilere göre Watch 7 ve Watch Ultra bazı benzer özellikleri paylaşacak. Giyilebilir cihazların 1,6 GHz'de Samsung Exynos W1000 çipi, 2 GB RAM ve 32 GB depolama alanıyla çalışması bekleniyor. Temel özellikler arasında kan basıncı, EKG, fitness, oksijen satürasyonu, uyku ve sıcaklık takibi yer alacak.

Bu giyilebilir cihazların ötesinde, gösterinin asıl sahibi Galaxy Ring olabilir . Samsung, Galaxy Ring'i bu yılın başlarında Mobil Dünya Kongresi'nde önizlemesini sundu. Bu giyilebilir cihaz, Oura akıllı yüzük gibi parmağınıza takılarak vücut sıcaklığı, nabız ve daha fazlası gibi temel vücut ölçümlerini takip ediyor.

Editör: Şahsüver ÇITIR