USD34,07
EURO38,06
GBP45,38
BIST9.975,61
GR. ALTIN2.833,69
İstanbul
Ankara
İzmir
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Düzce
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkâri
Hatay
Iğdır
Isparta
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kilis
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Şırnak
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
  1. Haberler
  2. Teknoloji Haberleri
  3. Samsung Galaxy S25 Serisi için Kötü Haber, Fiyatlar El Yakacak!

Samsung Galaxy S25 Serisi için Kötü Haber, Fiyatlar El Yakacak!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İddialara göre, Galaxy S25’in fiyatlarının artmasının en büyük nedeni Qualcomm’un yeni nesil Snapdragon 8 gen 4 işlemcisinin maliyetlerinin yükselmesi. İşlemcinin maliyetinin %25 ile %30 oranında artabileceği söyleniyor. Bu durum Samsung’un cihazlarına ek yük getirebilir. Ayrıca Samsung Foundry 3nm üretim sürecinde yaşadığı düşük verimlilik de fiyatların artmasına neden oluyor. Yani teknolojinin son harikası Galaxy S25, bu teknolojiyi cebimize yansıtacak gibi duruyor.

Fiyatların yüksek olması elbette ki tüketicileri düşündürüyor. Samsung’un maliyet artışını nasıl dengeleyeceği ise merak konusu. Kini analistler, Samsung’un bu maliyeti tüketicilere yansıtacağını söylerken kimileri de şirketin söz konusu farkı kısmen kendisinin üstlenebileceğini düşünüyor. Ancak her halükârda şunu söylemek mümkün, Galaxy S25 serisi yüksek performans sunarken fiyat konusunda da oldukça zorlayacak.

Samsung S25 Fiyat Tahmini Ne Kadar?

Samsung Çıkaracağı Muhtemel İki Modeli

Beklenen S25 serisinin fiyatları hakkında şimdiden çeşitli tahminler yapılıyor. Özellikle S25 ultra modeli, teknoloji severlerin radarında. 12 GB RAM ve 256 GB depolama alanına sahip modelin Türkiye’de yaklaşık 69.999 TL gibi fiyatla piyasaya sürüleceği konuşuluyor. Tabii ki bu sadece bir tahmin ama Samsung’un önceki yıllardaki fiyat politikalarına bakarak rakamın pek de uzak olmadığını söyleyebiliriz.

Ayrıca daha fazla depolama alanına sahip duyan kullanıcılar için seçenekler biraz daha pahalıya geliyor. 512 GB depolamaya sahip versiyonun 73.999 TL civarında olurken 1TB seçeneğinin ise 80.999 TL gibi rakamlarda satışa sunulması bekleniyor. Sunulan fiyatlar, teknoloji dünyasında üst segmentte yer alan cihazların neler sunabileceğini merak edenler için oldukça dikkat çekici.

Samsung S25 Özellikleri

Öncelikle 6,36 inç büyüklüğündeki Dynamic AMOLED 2X ekranı sayesinde görsel deneyim hayli tatmin edici. Ekranı ise 1080 x 2340 piksel çözünürlüğü ve 120 Hz yenileme hızı ile hem net hem de akıcı görüntüler sunuyor. Bu özellikle oyun oynarken veya video izlerken kalitenin farkını ortaya serecek.

Cihazın içerisinde 8 gen 4 veya Exynos 2500 işlemcileri bulunuyor. Böylece günlük kullanımda performans açısından maksimum düzeyde kullanım sağlayacak. Ayrıca 8 GB ram ile 128, 256, 512 ve 1TB depolama seçeneklerini de sunuyor.

Samsung Galaxy S25 Serisi için Kötü Haber, Fiyatlar El Yakacak!
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Asayiş Gazetesi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!